Tips på hur du vinner i betting

Det är inte alltid enkelt att förstå sig på hur man skall gå till väga för att bli framgångsrik inom betting. Det är på sikt väldigt svårt, och när det kommer till spel på en mängd matcher under en längre period, så krävs det mer skicklighet än tur.

Det vanligaste är att man snabbt sätter in pengar och direkt placerar ett spel man tycker verkar bra. Det kan funka många gånger, men i det långa loppet kommer detta inte vara framgångsrikt. För att slå spelbolagen, som är väldigt duktiga på att sätta odds, så är det viktigt att man lägger ned tid och energi på att säkerställa att spelet på förhand är befogat. Med det sagt gäller det att man verkligen säkerställer om ett lag, eller en spelare, är i god form. Har de motivation att verkligen vinna, även om de ligger i toppen? Många parametrar spelar in.

Vi har under säsongen 17/18 sett det här tydligt i Allsvenskan. Östersund som numera är ett topplag i Allsvenskan, hade låga odds under många av deras matcher. De var stora favoriter till att vinna, men det fanns en baksida, som få lade särskilt mycket tanke över. De spelade samtidigt ett Europa League-kval, som handlade om stora summor pengar för klubben vid avancemang. I det här fallet valde man självklart att prioritera, eftersom alla spelare inte klarar av att spela dubbla matcher på veckobasis.

Deras prioriteringar gjorde att man roterade kraftigt i startelvan, vilket också ledde till poängtapp i flera matcher där de var favoriter. Ett enkelt misstag är att man förlitar sig på oddsen och förväntar sig att laget skall vinna om de är tillräckligt stora favoriter. Här gäller det att man åtminstone söker på laget eller spelaren och checkar av läget innan man placerar spelet.

Att göra en kort, eller förslagsvis lång, research är en enkel grej för att optimera sitt spelande. Utan att göra detta, tillsammans med oddsjämförelse, bokföring av spel osv, så kommer man inte vara framgångsrik över tid i betting. Att välja en oddsbonus är också att föredra, för att i ett tidigt skede få ett tillskott i spelkassan som man kan förvalta i sina spel. Det här ger möjligheten till större avkastning, och en fördel gentemot spelbolagen.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 500 % upp till 500 kr VisitReview
2 Upp till 500 kr extra VisitReview
3 Ingen bonus för tillfället VisitReview
4 100 % upp till 1 000 krT & C Apply VisitReview
5 100 % upp till 500 kr VisitReview
6 200 % upp till 2 000 kr VisitReview
7 Ingen spelbonus just nu VisitReview
8 Hemsidan är för närvarande inte i drift VisitReview
9 200 kr riskfritt spel VisitReview
10 400 % upp till 400 kr VisitReview