Baseball & MLB – Odds, spelbolag, odds bonusar

Är du intresserad av betting på baseball och MLB och är ute efter spelbolagens bästa bonus- och oddserbjudanden? I så fall har du kommit helt rätt. Vi har mångårig erfarenhet av spelbranschen och har recencerat samtliga bolag som erbjuder spel till svenska spelare. Vi redogör för de bästa odds bonusarna för dig som spelar på baseball.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 krT & C Apply Visit
2 500 % upp till 500 kr Visit
3 Upp till 2 000 kr free bet Visit
4 100 % upp till 1 000 kr Visit
5 100 % upp till 500 kr Visit
6 400 % upp till 400 kr Visit
7 100 % boost upp till 5000 kr Visit
8 Upp till 500 kr extra Visit
9 100 % upp till 2 500 kr Visit
10 Ingen bonus för tillfället Visit

MLB – Major League Baseball betting

MLB är världens bästa och mest prestigefyllda liga inom Baseball. Ligan grundades 1903 och har därmed existerat i över 100 år. MLB består av två ligor (National League och American League, förkortat NL och AL) som i sin tur är indelade i tre olika divisioner – West, East och Central division. I respektive division finns fem klubbar vilket leder till att det är totalt 30 lag i MLB. Av dessa är 29 amerikanska lag och ett lag kanadensiskt. När grundserien är slut gör tio klubbar upp i ett slutspel som slutligen mynnar ut i World Series där vinnaren i respektive liga (NL och AL) möts och krigar om att kunna titulera sig som världens bästa baseball-lag, även kallat World Champions.

Alla lag i NBA och vinnarspel

Vill du placera ett vinnarspel på MLB? Nedan återfinns en sammanställning över samtliga lag i varje liga och divisioner:

 • American League
  East division: Baltimore Orioles, Boston Red Sox, New York Yankees, Tampa Bay Rays, Toronto Blue Jays
  Central division: Chicago White Sox, Cleveland Indians, Detroit Tigers, Kansas City Royals, Minnesto Twins
  West division: Houston Astros, Los Angeles Angels of Anaheim, Oakland Athletics, Seattle Mariners, Texas Rangers
 • National League
  East division: Atlanta Braves, Miami Marlins, New York Mets, Philadelphia Phillies, Washington Nationals
  Central division: Chicago Cubs, Cincinnati Reds, Milwaukee Brewers, Pissburgh Pirates, St. Louis Cardinals
  West division: Arizona Diamondbacks, Colorado Rockies, Los Angeles Dodgers, San Diego Padres, San Francisco Giants

Odds och populära spel på MLB

Intresset för MLB är inte alls lika stort i Europa som i USA. Intresset i Sverige är dock på framfart och med anledning av detta finns det många spelbolag som erbjuder odds på MLB. Under en säsong spelas hela 162 omgångar i grundserien som sedan följs av ytterligare matcher i slutspel och World Series. Det finns med andra ord otroligt många matcher under en säsong att spela på. Vanliga spel på MLB är utöver 1X2 spel även Moneyline på ett av lagen (vinnare inklusive övertid), asiatiska handicap, över- och underspel och utfall i s.k. innings. Vad gäller det sistnämnda är matcherna i baseboll indelade i nio omgångar, som benämns innings, vilka i sin tur är uppdelade i två halvor (top och bottom av inningen). För den bästa spelupplevelsen på Baseboll rekommenderar vi spelbolaget betsson som har ett brett utbud på varje MLB-match och fina odds.

Livestream och live betting på MLB

I dagsläget finns det inget spelbolag som erbjuder gratis livestream på baseball och MLB. På flera spelbolag, exempelvis betsson, har du som en del av deras livebetting-klient dock möjlighet att följa matcherna i realtid vilket gör att du enkelt kan följa matcherna och analysera statistik för att komma fram till de bästa livespelen. Live betting erbjuds på samtliga matcher i MLB där du som spelare i många avseenden har en bättre chans att bli en vinnare då du kan lägga ett spel baserat på hur det ser ut i matchen. Spelmöjligheterna live är stora och exempelvis finns möjlighet att spela på alla de alternativ som nämns i stycket ovan.