Basket & NBA – Odds, spelbolag, odds bonusar

Vi älskar basket, NBA och betting. Du också? På Oddsbonus24.se finns de högsta och mest tillfredsställande sportsbetting bonusarna för spel på just basket. Spana in listan här nedanför och kolla vilket erbjudande som passar dig bäst.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 krT & C Apply Visit
2 500 % upp till 500 kr Visit
3 Upp till 2 000 kr free bet Visit
4 100 % upp till 1 000 kr Visit
5 100 % upp till 500 kr Visit
6 400 % upp till 400 kr Visit
7 100 % boost upp till 5000 kr Visit
8 Upp till 500 kr extra Visit
9 100 % upp till 2 500 kr Visit
10 Ingen bonus för tillfället Visit

Betting och odds på basket

Även om spelandet på basket inte är lika stort i Europa och Sverige som i USA är marknaden växande. Intresset för sporten har ökat vilket kanske inte minst beror på att allt fler fått tillgång till att se sporten genom streaming på nätet. Även om de europeiska ligorna håller förhållandevis god nivå är det NBA som är den världsledande ligan. Förutom denna liga finns möjlighet att spela på ligor som franska LNB, Italienska Lega A, spanska ACB, svenska Basketligan, turkiska Super Ligi samt Euroleague och Eurocup.

NBA odds och populära spel

NBA är en förkortning av National Basketball Association vilket är den amerikanska och världsledande ligan för professionell basket. Ligan är den i särklass mest intressanta för sportsbetting och det finns mängder av matcher att spela på. Bara under grundserien spelar varje lag 82 matcher under en säsong vilken sedan följs av ett slutspel med ytterligare matcher. Vinnarspel för såväl ligan, conferences och divisions är alla populära spel. För de löpande matcherna i NBA finns det ett massivt utbud av odds där de vanligaste spelen är vinnande lag, asiatiska handikapp på ett särskilt lag, över- och underspel, antal poäng per spelare och lag med mera.

I ligan delas det årligen ut flera priser för de bästa prestationerna till både spelare och ledare. För den spelintresserade är dessa utmärkelser intressanta ur ett bettinghänseende då flertalet spelbolag har med dessa priser i sitt oddsutbud. Det mest ärofyllda och kända priset är MVP – Most Valuable Player Award. Andra kända priser är Rookie of the Year Award, Defensive Player of the Year Award och Most Improved Player Award.

Alla lag i NBA – vinnarspel

Lagen i NBA är indelade i två olika conferences som i sin tur är indelade i tre olika divisioner. Totalt återfinns 30 lag i ligan. Är du intresserad av att spela ett vinnarspel på NBA för den aktuella säsongen? I så fall har du följande lag att välja på:

 • Eastern conference
  Atlantic division: Boston Celtics, Brooklyn Nets, New York Knicks, Philadelphia 76ers, Toronto Rapters
  Central division: Chicago Bulls, Cleveland Cavaliers, Detroit Pistons, Indiana Pacers, Milwaukee Bucks
  Southeast division: Atlanta Hawks, Charlotte Hornets, Miami Heat, Orlando Magic, Washington Wizards
 • Western conference:
  Northwest division: Denver Nuggets, Minnesota Timberwolves, Oklahoma City Thunder, Portland Trail Blazers, Utah Jazz
  Pacific division: Golden State Warriors, Los Angeles Clippers, Los Angeles Lakers, Phoenix Suns, Sacramento Kings
  Southwest division: Dallas Mavericks, Houston Rickets, Memphis Grizzlies, New Orleans Pelicans, San Antonio Spurs

Gratis livestream till NBA

Spelbolaget betsson har ett fantastiskt erbjudande för dig som är intresserad av basket i allmänhet och NBA i synnerhet. betsson erbjuder nämligen kostnadsfri livestreaming till samtliga NBA-matcher. Det enda som krävs är att du har ett registrerat konto hos betsson och att du har pengar på spelkontot. Det finns ingen nedre gräns för hur mycket pengar du behöver ha, det räcker med ett öre på spelkontot. Utöver NBA visar betsson mängder av andra evenemang. Om du föredrar att se matchen via mobil rekommenderar vi dessutom att du laddar ner deras app som självfallet också är kostnadsfritt. Såhär går du tillväga:

 • Klicka här och skapa ett konto på betsson
 • Gör en insättning. Betsson erbjuder just nu ett riskfritt spel upp till 1 000 kr
 • Gå till oddssektionen och ”Livespel”
 • Klicka på matchen du vill streama

Bäst livebetting på basket

Live betting är ett populärt inslag för sports betting på basket. Under tiden du följer matchen live kan du som spelare på ett enklare sätt identifiera vilket nästa spel som är bäst baserat på hur matchutvecklingen ser ut. I princip alla spelbolag har en livebettingklient där du kan live betta på populära basketmatcher från exempelvis amerikanska NBA. Tillsammans med erbjudandet om gratis live stream är vår favorit för livespel betsson, där du just nu får ett riskfritt spel på 1 000 kr. Betsson erbjuder många spelalternativ och deras livebettingfunktion fungerar mycket bra, framför allt i mobil och surfplatta.