Handboll – Odds, spelbolag, odds bonusar

Handboll är en klassisk sport som inte minst i Sverige varit mycket populär med avseende på de stora framgångar handbollslandslaget haft historiskt. Sporten passar den bettingintresserade väl och för dig som letar efter fina odds erbjudanden för betting på handboll har vi gjort en sammanställning av dessa nedan.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 krT & C Apply Visit
2 500 % upp till 500 kr Visit
3 Upp till 2 000 kr free bet Visit
4 100 % upp till 1 000 kr Visit
5 100 % upp till 500 kr Visit
6 400 % upp till 400 kr Visit
7 100 % boost upp till 5000 kr Visit
8 Upp till 500 kr extra Visit
9 100 % upp till 2 500 kr Visit
10 Ingen bonus för tillfället Visit

Populära spel på handboll

Handboll är en sport som lämpar sig väl för betting, såväl för spel som läggs innan match som via live betting. Innan match är några av de populäraste spelen spel på vinnare av lag, handikapp spel med antal vinnande mål, överspel och underspel på antal mål, hur många mål en specifik spelare eller lag ska göra och vilket lag som vinner första respektive andra halvlek. För live betting tillkommer ytterligare spelmöjligheter som exempelvis vilket lag som gör nästa mål, lag som kommer först upp till X antal mål med mera.

Betting på Handbollsligan

Handbollsligan är namnet är den bästa ligan i Sverige, tidigare benämnd Elitserien. Ligan har de senaste åren dominerats av IFK Kristianstad som vunnit tre år i rad. Innan denna storhetstid var de främsta lagen främst Eskilstuna och Sävehof. Vilka tror du tar hem nästa säsong? Betta på antingen Kristianstad, Sävehof, Ystad, eller Alingsås på Betsson som har stort oddsutbud på Handbollsligan i handboll. Just nu erbjuds alla nya kunder ett riskfritt spel om 1 000 kr.

Bästa bonusar på EM och VM i handboll

Såväl europa- som världsmästerskapen i handboll är populära evenemang som ofta kommer med stor spänning. Som svensk är det nog få som inte minns de fina guldåren handbollslandslaget hade under Bengt ”Bengan” Johansson. Även om Sveriges landslag inte håller lika hög nivå är VM och EM fortfarande högintressant för den som är intresserad av betting. När dessa turneringar nalkas erbjuder inte sällan spelbolagen specialbonusar. Detta är då erbjudanden som erbjuds utöver den ordinarie bonusen spelbolaget i fråga har enligt tabellen ovan. Kika i denna sammanställning, alternativt under Nyheter för att hitta bästa bonusar.

Livebetting och livestream på elitserien

I dagsläget är det endast Cmore som tillhandahåller stream för elitserien handboll vilket är en betaltjänst som kostar. På spelbolaget Nordicbet har du dock möjlighet att följa alla matcher i elitserien i realtid genom deras livefunktion. Att följa en match live ger dig som spelare goda möjligheter att identifiera värdespel med avseende på hur matchutvecklingen ser ut. Nordicbet har en tillfredsställande avdelning för live betting och är ett bolag som vi på Oddsbonus24.se rekommenderar för livespel på handboll i allmänhet och elitserien i synnerhet.