MMA & UFC – Odds, spelbolag, odds bonusar

MMA är sporten som med hjälp av turneringen UFC tagit över boxningens förstaplats intressemässigt inom fightingvärlden. Älskar du fighting och vill testa på att betta med riktiga pengar? Vi har tagit fram spelbolagen som erbjuder spel på UFC och fighting med överlag bästa odds bonusar. Gå igenom listan nedan och se vilken bonus som passar dig bäst.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 krT & C Apply Visit
2 500 % upp till 500 kr Visit
3 Upp till 2 000 kr free bet Visit
4 100 % upp till 1 000 kr Visit
5 100 % upp till 500 kr Visit
6 400 % upp till 400 kr Visit
7 100 % boost upp till 5000 kr Visit
8 Upp till 500 kr extra Visit
9 100 % upp till 2 500 kr Visit
10 Ingen bonus för tillfället Visit

Spel på MMA – bakgrund

Många förknippar MMA med turneringen UFC och detta är med rätta då det är denna turnering som satt MMA på världskartan. Turneringen grundades 1993 och har de senaste åren vuxit sig stark. Andra större organisationer, utöver UFC, som anordnar turneringar inom MMA är Strikeforce och Dream. Inom UFC finns sju olika viktklasser vilka alla går att betta på under de olika UFC-galorna

Betting och odds på UFC

I takt med det ökande intresset för UFC överlag har även bettingscenen inom sporten växt fram. En match kan avslutas på fyra olika sätt och matchutgång är ett av många spelalternativ som går att betta på i matcherna. Dessa sätt är Submission (när en spelare ger upp självmant), Knockout (när en spelare knockas medvetslös eller liknande), Teknisk knockout (om en spelare inte kan fortsätta matchen även om han ej är uppenbart medvetslös, ofta på domarens eller läkares uppmaning) samt domarutslag där matchen avgörs på poäng. Det är dock självklart även möjligt att spela på exempelvis vilken spelare som vinner en aktuell match oavsett anledning, över- och underpel i antal ronder, vinnare av hela turneringar mm.

Live bettting på UFC

MMA är en sport som passar väldigt bra för live betting. Du kan enkelt följa matcherna live rond för rond och utifrån hur göra din bedömning av hur utvecklingen ser ut och efter det placera nästa spel. Detta är en spelform som i många avseenden gör det enklare att vinna än om du spelar innan matchen av den enkla anledningen att du ser hur matchen ser ut innan du placerar ditt spel. Alla de spelbolag vi listat ovan erbjuder live betting på UFC. För bästa upplevelse och fina odds rekommenderar vi dock betsson där du just nu får ett risk fritt spel på 1 000 SEK som du hämtar här.