Fotboll – Odds, spelbolag, odds bonusar

Fotboll är världens största sport både sett till antalet utövare och intresse överlag. Kanske är det därmed inte heller oväntat att det även är världens största sport på spelmarknaden. Alla spelbolag erbjuder betting på fotboll och vi har gått igenom alla bolag och dess bettingerbjudanden enligt nedan. Jämför och hitta den oddsbonus som passar dig bäst!

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 krT & C Apply Visit
2 500 % upp till 500 kr Visit
3 Upp till 2 000 kr free bet Visit
4 100 % upp till 1 000 kr Visit
5 100 % upp till 500 kr Visit
6 400 % upp till 400 kr Visit
7 100 % boost upp till 5000 kr Visit
8 Upp till 500 kr extra Visit
9 100 % upp till 2 500 kr Visit
10 Ingen bonus för tillfället Visit

Bästa spelbolagen för vinnarspel

Vinnarspel är ett av de mest populära spelen, såväl innan en liga eller turnering startar som under seriens gång. Med vinnarspel avses spel där du som spelare bettar på vilket lag som ska vinna serien eller turneringen. Logiken är enkel – desto bättre lag och därmed större favorit på förhand att vinna serien, desto lägre odds erbjuds av spelbolagen på det aktuella laget. Det odds som erbjuds innan seriestart justeras sedan i takt med att serien löper på utifrån hur många poäng laget inkasserar i förhållande till sina konkurrenter, eventuella skador på viktiga spelare, hur spelet ser ut överlag, spelarvärvningar och spelarförsäljningar med mera. Innan seriestart erbjuds vinnarspel på de mest populära ligorna vanligtvis på i princip alla spelbolag. Spelbolag som ofta sticker ut med bra odds inför seriestart är Nordicbet och Unibet. Om vill lägga ett vinnarspel mitt under säsongen rekommenderar vi att du jämför oddsen som de olika bolagen erbjuder, i syfte att hitta det högsta oddset på just det lag som du tror kommer kamma hem serien.

Bästa spelbolagen för spel på allsvenskan

Allsvenskan är, trots den relativt sett begränsade kvaliteten jämfört med internationella ligor, en av de största och mest populära serierna att spela på för svenska spelare. Alla seriösa spelbolag erbjuder odds på de allsvenska matcherna, dock skiljer sig utbudet relativt mycket mellan sidorna. Ett spelbolag som erbjuder ett stort antal spel på samtliga matcher är Unibet som är ett av världens största spelbolag. Utöver vanliga 1X2-spel återfinns bland annat asian handicaps, målskyttar, kortspel, hörnspel, minutspel mm på samtliga matcher. Unibet har även återkommande unika erbjudanden för spel på Allsvenskan varför ett konto på detta spelbolag är ett måste för den som är intresserad av spel på ligan.

Gratis livestream till populära fotbollsligor

För att öka användarupplevelsen erbjuder ett flertal spelbolag numera gratis live stream på stora ligor och turneringar. Dessa kan ses kostnadsfritt på spelbolagens sajter. Det enda kravet är vanligtvis att du registrerar ett konto och har gjort en insättning på kontot. Exempelvis räcker det med att du har 1 kr på ditt spelkonto för att du ska kunna streama matcher helt gratis. Den enda nackdelen är att det i dagsläget inte går att se matcherna i fullskärm, för dig som dock tänkt se matchen via antingen dator eller mobil är det dock god kvalitet på streamingen.

För de spelbolag som vänder sig till svenska spelare har bet365, betsson och Unibet de största utbuden på livestreaming. betsson erbjuder gratis live stream till populära fotbollsligor så som spanska La Liga och italienska Serie A. På betsson kan du även följa samtliga matcher från svenska Allsvenskan och engelska Premier League i realtid. Klicka här för att registrera ett konto och ta del av gratis livestream till mängder av populära matcher.

Riskfritt spel på fotboll

Vill du testa betting på fotboll genom att spela på ett så kallat gratisspel? Det anrika spelbolaget betsson, som är ett svenskregistrerat AB, har ett relativt nytt erbjudande där nya kunder får ett riskfritt spel upp till hela 1 000 kr om du registrerar dig via denna länken.

Live betting på fotboll

Alla spelbolag som tillhandahåller odds på fotboll enligt listan ovan har också liveodds-funktioner. Du kan enkelt spela live direkt via datorn eller mobilen. För det sistnämnda kan det vara fördelaktigt att ladda ned bolaget i frågas app för iPhone eller Android. Statistiskt sett är det enklare att vinna på betting genom att spela live vilket har visat sig genom att spelbolagens vinstmarginaler är betydligt lägre inom denna spelform än vad som läggs innan matchstart. Om man ser till spelutbud, odds samt användarupplevelsen är vår uppfattning att Unibet, betsson och bet365 är de bästa spelsajterna för att spela live på fotboll.