Mobil bonusar – bäst bonusar i mobilen

Rådande digitalisering och surfmönster hos svenska internetanvändare har även påverkat spelbolagen och dess utbud. Alla seriösa spelbolag lägger ner miljontals kronor på utveckling av såväl mobilsidor som appar för smartphones och surfplattor. I syfte att få spelare att testa på de allt mer utvecklande mobilsidorna erbjuder vissa spelbolag särskilda mobilbonusar som du som spelare får tillgång till om du testar spelbolagets mobilsida eller app. Nedan listar vi ett flertal bonusar som du kan ta del av genom spela på bolagens sidor via mobilen. Ibland är dessa bonusar är ett komplement till de mer vanliga högsta insättningsbonusar som erbjuds av bolagen.

Rank Bolag Bonus Betyg Erbjudande Hämta
1 100 % upp till 1 000 kr
Omsättningskrav: 6x bonus
Lägsta odds: 1.75
Recension 1 000 kr till nya kunder Hämta
2 500 % upp till 500 kr
Omsättningskrav: 8x bonus
Lägsta odds: 1.80
Recension 500 kr välkomstbonus Hämta
3 Upp till 2 000 kr free bet
Inga omsättningskrav
Lägsta odds: 2.00
Recension 2 000 kr free bet Hämta
4 100 % upp till 1 000 kr
Omsättningskrav: 8x bonus
Lägsta odds: 1.60
Recension 1 000 kr insättningsbonus Hämta
5 100 % upp till 500 kr
Krav: 10x (min odds 1.80)
Ange bonuskod SPORTS50
Recension 500 kr välkomstbonus Hämta
6 400 % upp till 400 kr
Omsättningskrav: 8x bonus + insats
Lägsta odds: 2.00
Recension 400 % insättningsbonus Hämta
7 100 % boost upp till 5000 kr
Inga omsättningskrav
Recension 5 000 kr oddsboost Hämta
8 Upp till 500 kr extra
Inga omsättningskrav
Recension 500 kr extra Hämta
9 100 % upp till 2 500 kr
Omsättningskrav: 6x bonus
Lägsta odds: 1.50
Recension 2 500 kr insättningsbonus Hämta
10 Ingen bonus för tillfället
Ingen bonus för tillfället
Recension Ingen bonus för tillfället Hämta
11 100 % upp till 250 kr
Omsättningskrav: 6x bonus
Recension 250 kr insättningsbonus Hämta
12 100 % upp till 2 500 kr + 150 kr gratisspel
Omsättningskrav: 6x bonus
Lägsta odds: 1.50
Recension 2 500 kr välkomstbonus Hämta
13 100 % upp till 1 000 kr
Omsättningskrav: 6x bonus
Lägsta odds: 1.50
Recension 1 000 kr insättningsbonus Hämta
14 200 % upp till 2 000 kr
Omsättningskrav: 5x bonus
Lägsta odds: 1.40
Recension 200 % insättningsbonus Hämta
15

Recension Hämta
16 100 kr utan omsättningskrav
Inga omsättningskrav
Recension 100 % upp till 100 kr Hämta
17 450 kr riskfritt spel
Pengarna tillbaka vid förlust
Gäller på befairs spelbörs
Recension 450 kr riskfritt spel Hämta
18 Ingen bonus just nu

Recension Ingen bonus Hämta
19 Ingen sportsbook just nu

Recension Ingen sportsbook just nu Hämta
20 150 % upp till 1 500 kr
Omsättningskrav: 10x bonus
Lägsta odds: 1.70
Recension 1 500 kr insättningsbonus Hämta
21 Ingen bonus just nu
Ingen bonus just nu
Recension Ingen bonus just nu Hämta
22 100 kr riskfritt spel
Pengarna tillbaka vid förlust
Recension 100 kr riskfritt spel Hämta
23 Hemsidan är för närvarande inte i drift

Recension Hemsidan är för närvarande ej i drift Hämta
24 Ingen bonus just nu

Recension Ingen bonus Hämta
25 Upp till 250 kr riskfritt spel
Inga omsättningskrav
Recension 250 kr riskfritt spel Hämta
26 1 000 kr free bets
Fördelat på tre gratisspel
Lägsta odds: 1.80
Recension 1 000 kr free bets Hämta
27 Ingen bonus just nu

Recension Ingen bonus Hämta
28 Ingen bonus just nu

Recension Ingen bonus Hämta
29 10 € gratis spel
Spela för 20 € - Få 10 €
Inga omsättningskrav
Recension 10 € gratis spel Hämta
30 Ingen bonus just nu

Recension Ingen bonus Hämta
31 Ingen bonus just nu

Recension Ingen bonus just nu Hämta

Betting via mobil, iPhone, Android och surfplattor

Betting online har historiskt i allt väsentligt skett via datorer. I takt med utveckling av smartphones och surfplattor har allt mer av spelandet dock övergått till mobila enheter. På de allra flesta spelbolagen är användarupplevelsen via mobil eller surfplatta minst lika bra som via dator. Du som användare har möjlighet att själva välja om du vill spela via spelbolagens mobilanpassade sida direkt i webbläsaren eller ladda ner spelbolagens appar. Generellt kan sägas att spelupplevelsen på mobila enheter ökat markant under de senaste åren och alla seriösa spelbolag erbjuder tilltalande gränssnitt för såväl iPhone, Android och surfplattor.

Hur stor andel av spelandet sker via mobila enheter?

Övergången till ett mer mobilt spelande har varit rådande under de senaste åren och utvecklingen förväntas fortsatt gå denna väg under kommande år. På flera av spelbolagen är det numera fler som spelar via mobila enheter eller surfplattor än via datorn. För att tydliggöra denna utveckling har vi tagit en titt på hur mobilspelandet ökat för två av de mest kända svenska spelbolagen – betsson och Unibet (det sistnämnda börsnoterat under namnet Kindred). Under det fjärde kvartalet 2016 utgjorde intäkter från mobila enheter hela 71 % av Kindreds spelöverskott. Andelen hos betsson är inte riktigt lika stor, där intäkterna från mobilspelande under det fjärde kvartalet 2016 utgjorde 49 % av koncernens totala intäkter. I jämförelse med samma kvartal 2016 är övergången dock påtaglig, då uppgick intäkterna från mobila kanaler endast till 7 % av betssonkoncernens totala intäkter.

Bästa mobilappar och mobilsidor för betting

Vilka sidor som tillhandahåller de bästa mobiapparna och sidor i mobilen är visserligen en godtycklig bedömning. Baserat på vår mångåriga erfarenhet av branschen anser vi dock att Leo Vegas, bet365 och Unibet är de sidor som i dagsläget erbjuder den bästa upplevelsen för spel på sport och odds i övrigt via mobilen. Denna bedömning baserar vi på ett antal olika faktorer som gränssnitt, surfhastighet, lättillgänglighet och överskådlighet med avseende på oddsöversikt, sökfunktionalitet, insättningar och uttag, livebetting m.m. Innan du väljer spelsida kan du med fördel testa på att surfa runt på de aktuella spelbolagens sajter. På de flesta spelbolagen behöver man nämligen inte registrera något konto för att spana in sidans upplägg, livebettingfunktion eller till och med testa att lägga ett fiktivt spel.

För- och nackdelar med spel via mobilen

Generellt finns det inga som helst nackdelar med att spela från en mobil enhet. De flesta spelbolagen har hängt med i utvecklingen av digitaliseringen och det är sällan ett spelbolag inte har en minst lika bra tjänst via mobilen som datorn. Med det sagt innebär det inte att det inte finns undantag, utan självklart finns det aktörer på marknaden som inte har samma typer av tjänster som de största spelbolagen. Vad som i vissa fall skulle kunna upplevas som en nackdel är om spelbolagen inte har anpassat sin upplevelse lika väl på mobilen vilket därmed kan göra informationssökningen och upplevelsen något hackig. Trots det brukar det inte vara några konstigheter att med lite tålamod hitta vad man söker.

Det finns å andra sidan ofta stora fördelar med att spela via mobilen istället för datorn. De flesta spelbolagen försöker alltmer locka sina kunder åt de mobila enheterna, och det bästa sättet att göra just det här är självklart genom att erbjuda sina kunder unika bonusar och erbjudanden som bara gäller via just mobila enheter. Under mobila enheter innefattas oftast olika typer av surfplattor, men främst mobiltelefoner (smartphones). Tjänsterna är så pass bra att de känner av vad för typ av enhet du är aktiverad mot, vilket gör att man inte kan komma åt dessa bonusar på annat sätt än att följa angiven instruktion.

Bonusar via mobila enheter brukar inte vara särskilt höga, men de brukar än dock vara väldigt fördelaktiga. Man erbjuds ofta gratis eller riskfria spel och övriga odds bonusar som innebär att man sällan brukar behöva investera särskilt stort eget kapital, utan erhåller ofta ett bonusbelopp från spelbolaget i rent syfte av att locka över kunderna mot mobilen.