Nya spelbolag, oddssidor & betting sidor

Nya spelbolag är något vi alla letar efter, speciellt då betting online är på frammarsch. Just nu sker endast ca 10 % av det totala spelandet världen över online, men andelen som väljer att spela via dator, mobil eller surfplatta ökar årligen. I takt med att efterfrågan på online betting ökar dyker det titt som tätt upp nya spelbolag vilket möjliggör att du som spelare har chansen att utnyttja nya bonuserbjudanden. Nedan har vi listat ett antal av de senaste odds sidorna med nya, fräscha odds bonusar.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 krT & C Apply Visit
2 500 % upp till 500 kr Visit
3 Upp till 2 000 kr free bet Visit
4 100 % upp till 1 000 kr Visit
5 100 % upp till 500 kr Visit
6 400 % upp till 400 kr Visit
7 100 % boost upp till 5000 kr Visit
8 Upp till 500 kr extra Visit
9 100 % upp till 2 500 kr Visit
10 Ingen bonus för tillfället Visit

Nya odds- och betting bonusar

Det allt högre intresset för odds och betting online har föranlett att antalet bonusar som finns tillgängliga för spelare i Sverige ökat markant. Detta ska självklart ses som väldigt positivt då spelbolagen tvingas pressa varandra att erbjuda tillfredsställande bonusar för att lyckas knyta till sig nya spelare. Kort sagt – det större utbudet är mycket bra för oss konsumenter då vi får tillgång till fler nya spelbolag och oddsbonusar att välja på. Befintliga aktörer uppdaterar emellanåt sina oddserbjudanden. Om du är ute efter de senaste bonusarna har du kommit helt rätt, i tabellen här under återfinns de hetaste, senaste odds bonusarna.

Nya spelbolag i mobilen

Att utveckla en användarvänlig mobilanpassad sida och app är förenat med stora kostnader. Med anledning av detta var det under många år vissa spelbolag som halkade efter i denna utveckling. Till följd av att en så pass stor andel av bettingen numera sker via mobila enheter är det dock en förutsättning för nyetablerade aktörer att erbjuda odds via mobilen för att kunna konkurrera med de nya spelbolagen. Du kan därmed räkna med att du kan spela via mobilen för alla de nya sajter vi listar ovan. Det varierar dock om spelbolagen har en utvecklad app för smartphone eller inte. Utvecklingen vi ser är dock att fler och fler utvecklat egna appar för att underlätta mobilt spelande.

Vad är fördelarna med nya spelbolag?

Att nya aktörer etablerar sig och att det årligen kommer nya uppstickare är fördelaktigt för alla som är intresserade av bra oddserbjudanden. Anledningen är helt enkelt att dessa spelbolag, som inte är lika kända för gemene man, behöver något extra för att dra till sig nya kunder. Medan större och mer etablerade aktörer i viss utsträckning kan göra detta enbart baserat på sitt förtroendekapital kopplat till deras starka varumärken behöver nya spelbolag erbjuda något annat för att spelare ska välja att spela hos just dem. Det vanligaste då är att de nya bolagen, i synnerhet i början efter deras uppstart, erbjuder höga och tillfredsställande bonusar. På ett nytt spelbolag kan du helt enkelt ofta räkna med att oddserbjudandet är högre än vad som erbjuds av mer traditionella aktörer.

Vad kan vi förvänta oss av spelmarknaden framöver?

Den svenska spelmarknaden omregleras från och med 2019. Kortfattat betyder detta att svenska spel från och med regleringen inte längre har monopol på den svenska spelmarknaden för odds och betting. Istället behöver alla spelbolag som vill erbjuda odds till svenska spelare ansöka om en specifik spellicens och sedan betala en procentuell skatt på spelöverskottet till den svenska staten. Denna spelskatt uppgår till 18 %.

Innan regleringen har det varit möjligt för utländska spelbolag att erbjuda spel på den svenska marknaden inom ramen för rådande EU-lagstiftning och praxis. Det fanns dock inte möjlighet att exempelvis annonsera i svenska medier eller på Google. Anledningen till att man tidigare såg så mycket spelbolagsreklam på TV var för att TV-bolaget inte sände från Sverige. Omregleringen innebar exempelvis att denna annonseringsbegränsning för scam. Många tror även att spelmarknaden kommer konsolideras genom att större spelbolag köper upp mindre aktörer, alternativt att mindre aktörer inte lägre klarar av att verka på marknaden på grund av lägre marginaler till följd av spelskatten.

Då spelmarknaden regleras är det troligt att fler seriösa spelaktörer kommer välja att etablera sig i Sverige och erbjuda spel till svenska spelare då den politiska risken i princip försvinner. Det är även att vänta att oseriösa aktörer får betydligt svårare att verka på marknaden, vilket självklart är positivt. I syfte att locka till sig nya och behålla befintliga spelare är det inte orimligt att förvänta sig att bolagens oddserbjudanden kan komma att förbättras gentemot hur det det tidigare såg ut. En reglering var därmed välkommen för alla som spelar och då den politiska risken minskar ställde även de större spelaktörerna sig positiva till en reglering.

Kan man lita på nya spelbolag?

Spelbranschen är gigantisk och att denna bransch skulle vara helt skonad från oseriösa uppstickare är naivt och tro. Efter att den svenska spelmyndigheten fått i uppdrag att såväl bevilja spellicenser som bedriva tillsyn minskar dock omfattningen av oseriösa spelbolag avsevärt. Det ställs höga krav för att beviljas en spellicens vilken gör att många mindre, oseriösa aktörer håller sig undan. Vi har testat samtliga av de spelbolag vi recenserat och listat på Oddsbonus24.se. Det är därmed vår övertygelse alla nya aktörer som återfinns i vår sammanställning på sajten är trovärdiga och seriösa företag. Om du mot förmodan skulle råka ut för något som gör att du inte är enig i denna bedömning ser vi gärna att du tar kontakt med oss och berättar mer om din upplevelse.

Hur hittar jag nya spelbolag på marknaden?

Det är inte alltid lätt att hänga med i svängarna när det kommer till nya spelbolag och oddsbonusar. Det tillkommer aktörer på marknaden till och från, men det är inte alls säkert att den informationen når ut till den breda massan. Just därför finns vår sajt, för att ständigt kunna förmedla ny och färsk information för dig som söker nya oddsbonusar och spelbolag att spela på. Vi håller dagligen koll på nya händelser bland diverse aktörer och uppdaterar vår sajt därefter. En total sammanställning försöker vi göra minst en gång i månaden, där vi analyserar nya spelbolag på marknaden och värdesätter dem som aktör.

Alla nya spelbolag är inte bra och vi har därför historiskt valt att inte recensera och rekommendera alla. Vår ambition är att förmedla nya spelbolag som gamla, men att alla håller hög kvalité och service. Förlita dig därför på att vi har gjort ett gediget arbete i våra analyser kring samtliga aktörer i våra tabeller. Med det sagt är det inte garanterat att du kan uppleva problem med ett spelbolag, men om så är fallet ber vi dig maila oss på info@oddsbonus24.se. Vi kan då agera med större kraft för att försöka få spelbolagen att agera annorlunda framgent.

Viktiga egenskaper hos nya spelbolag

Nya spelbolag på marknaden har av förklarliga skäl inte lika högt förtroende hos den stora massan från start. Det kan ta sin tid att bygga upp ett varumärke, men för att ha goda möjligheter behöver man redan från start sticka ut. Det är viktigt att fånga nya kunders intresse och det finns några punkter som är särskilt viktiga.

  • Bra oddsbonus
  • Nya erbjudanden kontinuerligt
  • Bra service
  • Snabba insättningar- och uttag
  • Användarvänlig design
  • Bra omsättningskrav för oddsbonusar

Det här är självklart bara några av väldigt många punkter som man behöver vara noggranna i. De allra flesta är duktiga på att erbjuda nya kunder något litet extra, just för att ha möjlighet att konkurrera med övriga aktörer. De allra flesta kollar främst på hur oddsbonusen ser ut hos nya spelbolag om valet står mellan två aktörer.

Vanliga oddsbonusar hos nya bettingsidor

Om ett nytt spelbolag äntrar marknaden är det direkt fight gentemot övriga aktörer. Det är väldigt hård konkurrens och man behöver omedelbart sätta sin prägel. Det bästa sättet är, som beskrivet ovan, att erbjuda en bra oddsbonus. Det här lockar till sig uppmärksamhet och kommer på både kort- och lång sikt generera mängder av kunder. Det allra vanligaste är att spelbolagen erbjuder en välkomst- eller insättningsbonus som man får ta del av vid sin första insättning.

Insättningsbonusar är generellt utformade på så vis att man får en procentuell ökning av det beloppet man sätter in. Ett vanligt förekommande är att man får en procentuell ökning om 100 procent, upp till ett specifikt belopp. Det maximala beloppet kan variera kraftigt, allt från några få hundralappar, till flera tusen. Det allra vanligaste är 100 procent ökning upp till ett maxbelopp om 1 000 kr. För att vara extra attraktiv är det bra att erbjuda dels högre procentuell ökning, men också till ett högre maxbelopp.

Andra vanliga oddsbonusar hos nya spelbolag kan vara att man erbjuder ett riskfritt spel, alternativ ett gratisspel. Med detta innebär det att man kan få ett spel gratis att spela för direkt utan insättning, eller vid riskfritt spel då man får en ny chans om första spelet går förlorat. Med ett riskfritt spel menas det att du spelar utan risk. Skulle ditt spel gå förlorat, så blir du krediterad med motsvarande belopp för en ny chans. Nya spelbolag varierar mellan dessa olika former av oddsbonusar, då det är olika attraktivt hos olika personer.

Nya svenska spelbolag på marknaden

Under våra recensioner kan du läsa mer om nya svenska spelbolag. Vi har försökt att skriva noggranna recensioner och redogör där för utförlig information om samtliga spelbolag. Genom att läsa dessa kan du också skapa dig en bättre uppfattning om huruvida du anser spelbolaget vara bra eller inte. Du kan även läsa dig till all nödvändig information om respektive oddsbonus, för att på egen hand slippa läsa det finstilta under regler och villkor hos det spelbolag som oddsbonusen avser.