Odds vinnare Allsvenskan – bästa vinnaroddset på Allsvenskan!

Den allsvenska toppstriden levde in i den sista omgången innan AIK slutligen kunde vinna SM-guldet säsongen 2020. Frågan är om ordningen återställs genom att Malmö återigen vinner guldet i Allsvenskan 2021? Sett till skånelagets resurser är det inte konstigt att spelbolagen håller Malmö FF som ganska stora favoriter nu såhär ett par månader innan säsongen börjar. Vi har kollat in spelbolagens vinnarodds på Allsvenskan och listar de bästa oddsen på just det lag du tror kommer vinna under 2021.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 Upp till 2 000 kr free bet Visit
2 100 % upp till 2 500 kr Visit
  • Malmö FF – 2.75 @ expekt
  • AIK – 3.75 @ Nordicbet
  • Norrköping – 8.50 @ Coolbet
  • Häcken – 10.00 @ Nordicbet
  • Hammarby – 14.00 @ Coolbet
  • Djurgården – 18.00 @ Coolbet
  • Östersund – 31.00 @ Coolbet

Som synes tror alltså bolagen hårt på att Malmö vinner. Det högsta oddset på detta finns hos expekt där man erbjuds 2.75 i odds på Malmövinst. Därefter kommer inte otippat AIK på 3.75 i odds. Det är sedan ett ganska stort oddsgap ned till Norrköping där man kan få relativt höga 8.50 i odds. Just Norrköping kan nog likt 2020 bli en liten outsider, inte minst sedan man får tillbaka en högkvalitativ spelare i Nyman.

Stockholmslagen får det tufft?

Om man ska se till oddsen kommer de två andra Stockholmslagen, Hammarby och Djurgården, får det svårt att hänga med i ett guldrace. Hammarby var som många vet ganska länge med i guldstriden förra året och frågan är om de kan förvalta den fina säsongen och göra något ännu bättre under 2021. Mycket kommer såklart avgöras i transferfönstret där lagets storstjärna Jiloan Hamad sedan länge ryktats att lämna laget. Än är dock inget klart i den historian.

Djurgården då. Ja, säsongen 2020 blev ganska misslyckad om man ser till Allsvenskan. Laget lyckades dock vinna cupen vilket såklart är en stor bedrift. Även här kommer transferfönstret avgöra hur bra förutsättningar laget kommer ha att vara med i toppen 2021. Man har redan gjort klart med Buya Touray, samtidigt kommer Badji av allt att döma lämna. Samtidigt har rutinerade spelare som Isaksson och Jonas Olsson valt att lägga skorna på hyllan. Det kan nog bli ett tufft år för Djurgården om man inte värvar in ett par kvalitetsspelare ytterligare.

Visst känns det som att Allsvenskan ligger långt borta i tiden men faktum är ju att tiden går fort. För den som gillar spel kan det vara bra att vara ute i god tid och redan nu lägga ett spel på det vinnarodds man tror på. Man ska dock komma ihåg att mycket kan ändras, såväl när det gäller lagens trupper som spelbolagens odds, innan serien väl drar igång.