Esport odds tips: CS & LoL betting tips +bra oddsbonusar!

Under de senaste åren har det blivit allt mer populärt att spela på esport. Oddsbonus24 finns till för dig som är intresserad av de bästa betting bonusarna. I guiden nedan har vi tagit fram samtliga spelbolag som erbjuder odds på CSGO, LoL, Dota 2, Starcraft 2 mm och listat vilka betting bonusar som erbjuds till nya kunder.

Rank Bolag Bonus Betyg Erbjudande Hämta
1 100 % upp till 1 000 kr
Omsättningskrav: 6x bonus
Lägsta odds: 1.75
Recension 1 000 kr till nya kunder Hämta
2 500 % upp till 500 kr
Omsättningskrav: 8x bonus
Lägsta odds: 1.80
Recension 500 kr välkomstbonus Hämta
3 Upp till 2 000 kr free bet
Inga omsättningskrav
Lägsta odds: 2.00
Recension 2 000 kr free bet Hämta
4 100 % upp till 1 000 kr
Omsättningskrav: 8x bonus
Lägsta odds: 1.60
Recension 1 000 kr insättningsbonus Hämta
5 100 % upp till 500 kr
Krav: 10x (min odds 1.80)
Ange bonuskod SPORTS50
Recension 500 kr välkomstbonus Hämta
6 400 % upp till 400 kr
Omsättningskrav: 8x bonus + insats
Lägsta odds: 2.00
Recension 400 % insättningsbonus Hämta
7 100 % boost upp till 5000 kr
Inga omsättningskrav
Recension 5 000 kr oddsboost Hämta
8 Upp till 500 kr extra
Inga omsättningskrav
Recension 500 kr extra Hämta
9 100 % upp till 2 500 kr
Omsättningskrav: 6x bonus
Lägsta odds: 1.50
Recension 2 500 kr insättningsbonus Hämta
10 Ingen bonus för tillfället
Ingen bonus för tillfället
Recension Ingen bonus för tillfället Hämta
11 100 % upp till 250 kr
Omsättningskrav: 6x bonus
Recension 250 kr insättningsbonus Hämta
12 100 % upp till 2 500 kr + 150 kr gratisspel
Omsättningskrav: 6x bonus
Lägsta odds: 1.50
Recension 2 500 kr välkomstbonus Hämta
13 100 % upp till 1 000 kr
Omsättningskrav: 6x bonus
Lägsta odds: 1.50
Recension 1 000 kr insättningsbonus Hämta
14 200 % upp till 2 000 kr
Omsättningskrav: 5x bonus
Lägsta odds: 1.40
Recension 200 % insättningsbonus Hämta
15 100 kr utan omsättningskrav
Inga omsättningskrav
Recension 100 % upp till 100 kr Hämta
16 450 kr riskfritt spel
Pengarna tillbaka vid förlust
Gäller på befairs spelbörs
Recension 450 kr riskfritt spel Hämta
17 Ingen bonus just nu

Recension Ingen bonus Hämta
18 Ingen sportsbook just nu

Recension Ingen sportsbook just nu Hämta
19 150 % upp till 1 500 kr
Omsättningskrav: 10x bonus
Lägsta odds: 1.70
Recension 1 500 kr insättningsbonus Hämta
20 Ingen bonus just nu
Ingen bonus just nu
Recension Ingen bonus just nu Hämta
21 100 kr riskfritt spel
Pengarna tillbaka vid förlust
Recension 100 kr riskfritt spel Hämta
22 Hemsidan är för närvarande inte i drift

Recension Hemsidan är för närvarande ej i drift Hämta
23 Ingen bonus just nu

Recension Ingen bonus Hämta
24 Upp till 250 kr riskfritt spel
Inga omsättningskrav
Recension 250 kr riskfritt spel Hämta
25 1 000 kr free bets
Fördelat på tre gratisspel
Lägsta odds: 1.80
Recension 1 000 kr free bets Hämta
26 Ingen bonus just nu

Recension Ingen bonus Hämta
27 Ingen bonus just nu

Recension Ingen bonus Hämta
28 10 € gratis spel
Spela för 20 € - Få 10 €
Inga omsättningskrav
Recension 10 € gratis spel Hämta
29 Ingen bonus just nu

Recension Ingen bonus Hämta
30 Ingen bonus just nu

Recension Ingen bonus just nu Hämta

Vilka esport spel går det betta på?

Betting på esport är en relativt ny företeelse varför utbudet hos spelbolagen är i en utvecklingsfas. Denna har dock verkligen tagit fart de senaste åren och i dagsläget är det möjligt att betta med riktiga pengar på League of Legends (LoL), Dota 2, Starcraft 2 (SCII), Counter Strike CS:GO, Heroes of the Storm, Hearthstone, Smite, Fifa fotboll, Call of Duty (COD), Overwatch m.m.

Counter-Strike GO (CS GO)

Uppföljaren till Counter-Strike 1.6 CS:GO har verkligen blivit en succé. Sverige har varit världsledande inom spelet sedan den första versionen och har per dagens datum fortfarande lag i världstoppen i form av exempelvis NiP och fnatic. Spelet går ut på att två lag med vardera fem spelare tävlar mot varandra som Counter-Terrorist respektive Terrorists. Övergången till CS:GO har föranlett att scenen blivit allt mer professionell och det finns i dagsläget flera stora turneringar att betta på. Några av de populäraste ligorna och turneringarna är World Electronic Sports Games, ELEAGUE, ESL One, ESL PRO LEAGUE mfl.

League of Legends (LoL)

LoL spelas i lag om 3 mot 3 eller 5 mot 5 och är ett av världens populäraste online spel. Kortfattat går spelet ut på att man är en hjälte, med vissa egenskaper, som möter andra spelare som i sin tur är andra hjältar. Det finns 18 olika nivåer som man löpande spelar sig upp till från att ha startat på nivå 1. Huvudmålet för lagen som spelar mot varandra är att att förstöra motståndarens huvudbyggnad som kallas Nexus. På grund av det stora intresset är det många spelbolag som tillhandahåller odds på turneringar för spelet. Några av de populäraste turneringarna, med högst prispott, som går att betta på är World Championship, Mid-season Invitational, LPL och Demacia Cup.

Dota 2

Den nya versionen av Dota släpptes 2013 och är ett av de spel på Steam som har flest spelare. Spelet går ut på att två olika lag spelar som Radiant och Dire mot varandra. Antal spelare är 5 mot 5 och målet för att vinna är att lyckas förstöra motståndarens bas. I spelet är spelarna olika hjältar som man under matchernas gång utvecklar genom att upp i level. Det finns över 100 olika hjältar som man som spelare kan välja att vara. De största turneringarna som man som spelare kan betta på är The International, olika s.k. major-turneringar, World Electronic Sports Games, Word Cyber Games, ESL Online med flera.

Starcraft II (SCII)

Den senaste versionen versionen av Starcraft – Starcraft II lanserades 2010 vilket sedan dess expanderats två gånger, senast 2015 med expansionen Legacy of the Void. Spelet är det kanske mest populära esportspelet i världen. I spelet möts två spelare 1 on 1 där målet är att bygga upp en tillräckligt stark arme för att utplåna fiendens bas och arme. Populära turneringar och serier inom spelet är WCS, World Electronic Sports Games, GSL och StarLeague. Det är möjligt att betta på samtliga dessa turneringar och många fler.

Livebetting på esport

Föredrar du att se hur en match börjar och utvecklas innan du lägger ett spel? Då är kanske live betting något för dig. Inom esport är denna spelform en ny företeelse men i skrivande stund är det flera spelbolag som erbjuder live betting på exempelvis CS:GO, LoL och Dota 2. Genom att spela på liveodds kan du därmed placera ditt spel under tiden som matchen är igång, till exempel vinnare av nästa runda eller matchutgång efter att x antal rundor spelats. Värt att komma ihåg är att oddsen ändras i realtid beroende på matchbilden. Det är dock inte ovanligt att man lyckas hitta värdespel i just livebetting. Med avseende på spelutbud, användarvänlighet och odds rekommenderar vi spelbolaget Unibet för live betting på esport.

Esport betting i mobilen

Rent praktiskt är det ingen skillnad på betting i mobilen eller surfplatta i jämförelse med spel via datorn. De bästa och största spelbolagen har välutvecklade mobilanpassade sidor och appar där du som spelare på ett enkelt sätt har möjlighet att spela via din mobila enhet. För spel via mobilen är användarvänligheten a och o och av de spelbolag som har esport i sitt utbud rekommenderar vi Unibet, bet365 och betway för bästa möjliga upplevelse.

Riskfritt spel på esport

Om du vill testa att spela för första gången kan det vara skönt att göra det genom att nyttja ett gratis spel. Spelbolaget betsson erbjuder just detta, ett riskfritt spel upp till hela 1 000 kr om du registrerar dig via denna länken. Betsson är ett svenskt aktiebolag som funnits över 50 år. Därmed är bolaget mycket väletablerat och seriöst.

Livestream av esport hos spelbolag

Det är många som vill se och spela på olika matcher och spel när det kommer till esport. Livebetting blir allt vanligare när det kommer till gaming och e-sport och här hänger spelbolagen med. Många erbjuder odds, liveodds och livestream för att kunna följa eventen i direktsändning. Det gör det hela lättare för dig som spelare samtidigt som det blir en bättre upplevelse. De största spelbolagen erbjuder livestream. Om inte går det även att se de gratis på olika plattformar. Ett bra exempel är Twitch som slagit igenom stort under de senaste åren.