NFL – Odds, spelbolag, odds bonusar

Är du ute efter de bästa odds bonusarna för spel och betting på amerikansk fotboll och NFL? Då har du kommit rätt. Oddsbonus24.se har gått igenom samtliga spelbolag som erbjuder spel på amerikansk fotboll och listat deras bästa oddserbjudanden för nya kunder. Listan återfinns här nedan, spana in vilket spelbolag som passar dig bäst.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 krT & C Apply Visit
2 500 % upp till 500 kr Visit
3 Upp till 2 000 kr free bet Visit
4 100 % upp till 1 000 kr Visit
5 100 % upp till 500 kr Visit
6 400 % upp till 400 kr Visit
7 100 % boost upp till 5000 kr Visit
8 Upp till 500 kr extra Visit
9 100 % upp till 2 500 kr Visit
10 Ingen bonus för tillfället Visit

Betting på NFL

Amerikansk fotboll stavas NFL vilket är sportens amerikanska proffsligan. Sporten utövas i flera länder men det är i USA den är som populärast och alla världsstjärnor spelar. Intresset i Europa och Sverige är inte alls lika stort som i staterna men intresset växer år för år och då är det främst NFL som folk får upp ögonen för. För den bettingintresserade är det därför även just NFL som är mest intressant ur ett spelperspektiv. NFL är uppdelad i olika konferenser där lagen i gör upp om sex platser  i en grundserie där dessa sedan går vidare till slutspel. Oddsmarknaden för NFL är massiv och förutom att spela på varje enskild match, där det finns flera olika spelmarknader, kan du som spelare även exempelvis spela på det lag du tror vinner respektive konferens eller hela slutspelet, där den sista matchen är den världen över kända matchen som benämns Super Bowl. Samtliga spelbolag som vi listar ovan erbjuder betting på amerikansk fotboll.

Super Bowl – bästa odds och vinnarspel

Finalmatchen i NFL kallas Super Bowl och är ett av världens mest uppmärksammade och populära evenemang. Matchen har varje år drygt 110 miljoner tittare. Tidsmässigt infaller finalmatchen i början på varje nytt år, i januari eller februari. Spelbolagen har verkligen beaktat det stora intresset och tillhandahåller mängder av spelmarknader såväl inför som under matchen i form av live betting. För svenska spelare rekommenderar vi på Oddsbonus24.se spelbolaget betsson som har ett brett utbud av spel och även tillfredsställande odds.

Livebetting på amerikansk fotboll

Flera bolag erbjuder live betting på samtliga matcher i NFL, såväl under den löpande grundserien som slutspelet och Super Bowl. Spelbolaget bet365 är med sitt stora utbud på live streaming och tillfredsställande gränssnitt för att följa och spela på matcher live det spelbolag som vi rekommenderar om du vill live betta på amerikanska fotbollsmatcher.