Trav – Odds, spelbolag, odds bonusar

Letar du efter alternativ till ATG? I så fall har du kommit rätt. Det finns numera flera oddssidor som erbjuder odds och spel på trav och vi har sammanställt deras bästa odds bonusar och betting erbjudanden.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 2 500 kr + 150 kr gratisspel VisitReview
2 200 % upp till 2 000 kr VisitReview
3 100 % upp till 1 000 kr VisitReview
4 100 % upp till 2 500 kr VisitReview
5 Upp till 2 000 kr free bet VisitReview
6 100 % upp till 250 kr VisitReview

Alternativ till ATG spelbolag

Trav blir allt mer efterfrågat när det kommer till betting. Det är numera en uppmärksammad sport i sammanhanget och det är viktigt för spelbolagen att ta efter och anpassa deras odds sektioner och odds bonusar efter det här. Ett spelbolag som toto2 har främst satsat på just trav och andra hästkapplöpningar, medan de övriga aktörerna tar efter i den mån att de erbjuder trav bland deras övriga marknader. Det är ett spännande alternativ när det kommer till betting och när fler aktörer än bara Svenska Spel (ATG) satt sig in i ämnet erbjuds vi därmed bättre odds och bättre spelalternativ. Man kan välja att antingen spela på en specifik häst/kusk, vilka som placerar sig bäst i rangordning och mycket mer.

Trav bästa oddsbonusar

Då trav i jämförelse med andra sporter är en förhållandevis liten sport finns det i dagsläget inte jättemånga aktörer som erbjuder odds på trav, jämfört med exempelvis fotboll och hockey. Det existerar dock ett antal spelbolag som erbjuder oddsbonusar i enlighet med vår sammanställning här ovanför vilka totalt summerar till en hel del kronor. Det finns ingen anledning att vara lojal gentemot ATG utan gemensamt för dessa är att de alla erbjuder bättre odds än ATG när samma spel finns tillgängligt på sidorna. Att använda sig av någon av dessa sidor är således mycket fördelaktigt för dig som älskar att spela på trav, och med anledning av att du samtidigt kan få fina välkomstbonusar finns det därmed två riktigt bra anledningar till att skapa ett konto hos någon av dessa aktörer.

Om du väljer att skapa ett konto hos någon av spelbolagen här ovanför har du möjlighet att testa på en helt ny travupplevelse när det gäller vadslagning. Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd finns det självfallet inget krav på att du behöver stanna kvar på den aktuella sidan. För dig som endast är van vid ATG kan vi dock med största sannolikhet lova att du inte kommer bli besviken om du tar del av någon av alla de fina oddsbonusarna för trav som vi redogjort för enligt ovan.

Hur funkar spel på trav?

Trav är inte bara stort i Sverige, utan det är även en stor sport i många andra länder. Kanada, Frankrike, USA, Brasilien, Australien… Listan kan göras lång. Det är dock inte bara trav som står i centrum, utan det finns även spel på hästar för galopp och hästhoppning. För just trav funkar det oftast så att man väljer en häst att spela på, varpå man sedan får värdera på vilken placering man tror hästen får. I ett sådant spel kan man även gardera sig med att välja flera placeringar och få ett säkrare utfall, då med ett lägre odds, så klart. För systemspel så väljer man samtliga hästar under ett lopp och i vilken ordning man tror att hästarna placerar sig på. För systemspel på får man inget förskrivet odds, utan detta baseras på dels hur många som spelat på loppet, men också hur många som får rätt utfall. Vinsten fördelas sedermera ut på antal vinnare.

Hur går Trav till?

För den som inte vet så är trav en hästsport där en kusk (hästförare) styr hästen i form av vilket spår man vill ligga i eller om man vill att hästen skall springa fortare och spurta. Det finns olika distanser för travlopp, där man åker ett eller flera varv i en rund bana. För spel på det här så är det alltså vinnare av lopp, eller specifika placeringar för hästarna, som gäller. Antingen för en häst, eller hur samtliga hästar i loppet placerar sig. Årligen arrangeras stora trav-lopp i Sverige där det riktas stort fokus bland spelare inom betting. Följande lopp är de största i Sverige: Elitloppet, Olympiatravet, Hugo Åbergs Memorial och Sundsvall Open Trot. Här sker de största utdelningarna mot de som spelat på diverse lopp, där det finns möjlighet för miljonvinster. Utöver detta finns det populära lopp för hästar med olika årgångslopp, som är lopp för hästar som är 3-4 år gamla. Lopp som dessa är bl.a. Kriteriet, Derbyt, E3-loppen, Drottning Silivas Pokal och Konung Gustaf V:s Pokal.

Head To Head

Head to head är en vanlig spelform inom trav, men som dessvärre inte erbjuds av det statliga alternativet ATG. Det här alternativet innebär att man spelar på vinnaren mellan två hästar, dvs vem utav hästarna som placerar sig bäst under ett lopp. Det här odds baseras och utbetalning sker då om din häst kommer först i mål. Ibland kan kravet vara att din häst placerar sig i toppen (pengaplacering), men i vissa fall gäller det bara att din häst är först i mål. För spel på Head to head gäller det att man är väl insatt och att man är påläst på det specifika loppet och hästarna, då har man goda förutsättningar att vinna stora pengar. Alternativet är det mest rekommenderade bland stora vinnare inom trav.