Expekt – Oddsbonus och villkor

5 / 5

Upp till 2 000 kr free bet

Expekt – Oddsbonus och villkor

  • 2 000 kr free bet
  • Gör en insättning
  • Placera ett valfritt spel
  • Lägsta odds: 2.00
  • Du får 50 % av insatsen som free bet

Fördelar

Nackdelar

Expekt – Oddsbonus och villkor info

Namn Expekt – Oddsbonus och villkor
Hemsidans URL www.expekt.com
Minsta insättning Inga omsättningskrav

Expekt Betting bonus och bonusvillkor

Expekt erbjuder en riktigt bra odds bonus för alla sina nya kunder. När du registrerar ett konto hos Expert kan du direkt få ett freebet på upp till 2 000 kr. Det du behöver göra är att göra en insättning, lägga ett spel som uppgår till minst 2.00 i odds och du får 50 % som odds bonus i form av ett freebet. Det innebär att om du placerar ett spel om 4 000 kr får du då 2 000 kr i freebet att spela för på valfri marknad. Detta freebet kommer krediteras ditt konto så fort ditt första spel är avgjort.

Såhär går du tillväga:

  • Registrera dig genom att klicka här
  • Skapa ett konto. Ingen bonuskod krävs.
  • Placera ett spel till minst 2.00 i odds
  • Du får 50 % av insatsen i free bet när spelet avgjorts.

 

Hämta bonus!

Expekt recension

Expekt är en en stor aktör på den nordiska marknaden och har opererat inom verksamheten sedan 1999. Deras största fokus ligger på de högsta ligorna inom europeisk fotboll, men med det sagt innebär de inte att utbudet inte är brett. De erbjuder spel på de flesta sporterna, inom de flesta ligorna, men har utöver detta en marknad för politiska aktiviteter, musiktävlingar och mycket annat.

De har en väldigt bra liveodds-tjänst med snabba uppdateringar, vilket gör det enkelt att placera ett spel snabbt när tillfället väl ges. Att ha sådana snabba uppdateringar och bra användarvänlighet är otroligt viktigt idag, när det blir allt mer vanligt att man kollar på matcher för att bilda sig en uppfattning, och snabbt kunna placera sina spel. Detta görs självklart bäst i kombination med en livestream-tjänst, men tyvärr kan Expekt inte erbjuda det i dagsläget. Dock har de en väldigt bra livescore-tjänst som uppdateras frekvent och är väldigt användbar i flera avseenden.

Expekt Insättningar och uttag

De vanligaste metoderna för in- och utbetalningar finns självklart att tillgå hos Expekt. Visa och Mastercard är vanliga kortalternativ, men e-tjänster som Neteller, Skrill, Trustly med flera finns även dem att använda sig av. Det här väljer man helt fritt, men notera att en avgift om 50 kr debiteras för uttag som görs oftare än var åttonde dag. Man har alltså ett avgiftsfritt uttag var åttonde dag.

Expekt Kundtjänst & Support

Expekt har flera kanaler för deras kundtjänst. Antingen kan man skicka dem ett mail som vanligtvis besvaras inom två timmar, alternativt att skicka frågan via deras livechat där svarstiden bara är några sekunder. Här väljer man helt fritt själv beroende på vad som passar en bäst och hur pass brådskande ärendet är.

Expekt Mobil

De erbjuder dels en mobilanpassad hemsida som man enkelt kan surfa in på via valfri webbläsare, men också en mobilapplikation som finns att tillgå där appar för respektive operativsystem finns. För bästa prestanda är det sistnämnda alternativet helt klart att rekommendera, men har man ont om minne på mobilen eller annan orsak, så funkar webbläsaren minst lika bra.

Bonuskod Expekt

Det krävs ingen bonuskod vid aktivering av bonusen.

Är spelvinster från Expekt skattefria?

Spelvinster hos Expekt är skattefria för svenska spelare. Expert har en beviljad spellicens i Sverige sedan lagändringen 2019.

Skriv en kommentar