Nya svenska spelbolag och odds sidor utan licens!

Från och med 2019 förändrades den svenska marknaden för svenska spelbolag och odds sidor. Svenska Spel hade tidigare inhemskt monopol samtidigt som många utländska aktörer erbjöd spel via en licens från ett annat EU-land. Idag finns det många svenska spelbolag vilka ofta grundats av svenskar och som även är registrerade aktiebolag i Sverige. I tabellen nedan har vi listat alla odds sidor som innehar en spellicens på den svenska marknaden.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 krT & C Apply Visit
2 500 % upp till 500 kr Visit
3 Upp till 2 000 kr free bet Visit
4 100 % upp till 1 000 kr Visit
5 100 % upp till 500 kr Visit
6 400 % upp till 400 kr Visit
7 100 % boost upp till 5000 kr Visit
8 Upp till 500 kr extra Visit
9 100 % upp till 2 500 kr Visit
10 Ingen bonus för tillfället Visit

Odds sidor på svenska

Utöver de svenskregistrerade bolagen finns det idag flertalet utländska spelbolag som vänder sig till svenska bettingspelare genom att ha sin odds sida på flera språk, och då inklusive svenska. Dessa företag har då ofta flera svenskar som anställda som utöver att de överersatt hela sidan till svenska även har svensktalande personal i kundsupporten. För gemene man märker man ofta därför ingen skillnad mellan dessa företag och de som är svenskregistrerade bolag. I sammanställningen nedan återfinns alla dessa bolag.

Utländska betting sidor för svenskar

Det finns även förhållandevis många betting sidor som tillhandahåller spel på odds för svenska spelare även om sidan inte finns på svenska. Egentligen är det ingen större skillnad på dessa sidor och de sidor som finns på svenska, förutom att man då får nöja sig med att sidan är på engelska. En större skillnad finns dock ofta och det är att spelen ibland måste läggas i utländsk valuta, ofta då euro, pund eller dollar och inte i svenska kronor. Beroende på hur växelkursen förändras kommer du med anledning av detta göra en valutakursvinst eller valutakursförlust under perioden mellan din insättning och uttag av pengar. Nedan har vi listat en del av de utländska spelbolag vars sidor är på engelska men som ändå har tillfredsställande erbjudanden för nya kunder.