Odds & betting – Jämför bästa odds

Välkommen till vår sektion för odds & betting. Detta är huvudsidan på sajten där vi med undersidor listar information och spelbolagen med de bästa oddsen för olika evenemang. För att kunna vinna på betting är det viktigt att man spelar till så höga odds som möjligt varför vi alltid rekommenderar att man jämför bästa odds. Det är av vikt att alltid i så stor utsträckning som möjligt försöka spela till eller nära marknadshögsta odds. På köpet när du väljer ett nytt spelbolag får du ofta även bra oddsbonusar som välkomstpaket.

Olika spelbolag fokuserar på olika sporter

Så är det faktiskt. Idag täcker i princip alla spelbolag de allra största evenemangen och ligorna. Så länge man endast är intresserad av att spela på just dessa events behöver man inte tänka särskilt mycket på vilket spelbolag man ska välja i detta avseende. Det som dock kan skilja sig är hur många olika spelalternativt som finns de på de olika matcherna, samtidigt som utbudet av live bettingen kan vara stort.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 kr VisitReview
2 500 % upp till 500 kr VisitReview

För mindre sporter, ligor och arrangemang kan det dock vara relativt stora skillnader mellan spelbolagen. Vissa spelbolag har särskilt valt att fokusera och nischa sig mot mindre sporter för att locka kunder. Exempel på detta kan vara svensk speedway, trav, fotboll från lägre divisioner i såväl Sverige som utländska ligor, esport med mera.

När du tittar efter ett spelbolag är steg ett självklart att säkerställa att spelbolaget erbjuder odds på de evenemang du har för avsikt att spela på. Eftersom det i princip alltid kommer finnas mer än ett spelbolag blir sedan nästa steg att hitta det spelbolag som har bäst utbud och bästa odds.

Bästa odds på din favoritliga

Vi har gått igenom spelbolagens utbud av odds för en rad olika sporter, ligor och turneringar. Detta i syfte att guida våra besökare att på ett enkelt sätt kunan hitta det eller de bästa spelbolagen för just deras specifika ändamål. Det är dock väldigt sällsynt att det endast finns ett spelbolag som erbjuder odds på ett specifikt evenemang.

Detta är såklart positivt för spelare eftersom en ökad konkurrens ger högre förutsättningar för högre odds – och det är ju de bästa odds vi är ute efter. När så är fallet har vi därför prioriterat de som dels har stort utbud på det aktuella evenemanget samtidigt som oddsen som erbjuds är tillfredsställande.

Sammanfattningsvis har vi alltså gjort en genomgång av diverse olika ligor och turneringar, vilka du finner i rullistan i menyn eller längst ned på denna sida, och listat spelbolagen med de bästa oddsen. I vår genomgång har vi även gjort en genomgång av historik och bakgrund för det aktuella evenemanget.

Streama din favoritsport

Tiden då alla tittade på sport via traditionell TV är förbi. Numera är det mer populärt att streama matcher på nätet istället för att titta på TV. Det finns många fördelar med detta, exempelvis är underhållningen betydligt mer lättillgänglig. Det går enkelt att streama sin favoritsport och matcher via antingen dator, mobil eller surfplatta.

I vår genomgång av ligor och turneringar har vi därför även gjort en översyn av vilka företag som tillhandahåller streaming. På många stora evenemang finns det möjlighet att streama gratis om du har konto hos ett spelbolag. När så är fallet har vi haft det som prioritet i vår redogörelse eftersom vi vill att våra besökare ska kunna hitta det mest prisvärda alternativet. I andra hand redogör vi för vilken betalningslösning som finns för de aktuella matcherna, och i tillämpliga fall om det finns några bra prova på-erbjudanden för dessa.

Speltips & betting 2018

Många som är intresserade av betting letar ständigt efter de bästa speltipsen. Detta gäller kanske framför allt de som inte endast spelar för nöjes skull utan även försöker bli vinnande spelare i det långa loppet. Idag finns det mängder med olika sidor som erbjuder speltips, antingen gratis eller genom någon form av betalningsservice.

Vi som står bakom Oddsbonus24 har flera års erfarenhet av såväl spelmarknad överlag men även inom betting. Titt som tätt bjuder vi därför våra besökare på gratis speltips i vårt nyhetsflöde. I genomgången av de olika ligorna kommer vi i viss mån även redovisa andra sidor som tillhandahåller rekar på dessa matcher.

Fotboll – odds på olika events

Fotboll är som bekant världens största sport intressemässigt och detta gäller även inom betting- och spelvärlden. Utbudet är i princip oändigt på världens alla olika ligor och turneringar. Kolla in vår genomgång av fotbollsligor och turneringar för att hitta de bästa oddsen och annan matnyttig information.

Hockey – odds på olika evenemang

Hockeyfantast och på jakt efter de bästa oddsen, live stream och information om din favoritliga? Hockey är en underhållande sport som lämpar sig väl för sportsbetting och att titta på i övrigt. Spana in våra guider för olika ligor och turneringar nedan.

Hur hittar man de bästa oddsen?

När du letar efter bästa odds på en specifik match bör du använda dig av så kallade oddsjämförelsesidor. På dessa sajter kan du enkelt söka upp din match och sedan leta fram det spel du är intresserad av att lägga. Då kommer det komma upp ett antal spelbolag och information om vilket odds de erbjuder. Den i särklass bästa sidan för detta idag är Oddsportal.com. Surfa in på denna sida, använd sökfunktionen för att leta upp din match och du kan sedan enkelt hitta bästa odds på just din match.