Odds sidor med oddsboost

Det finns en rad olika odds bonusar att ta del av. Spelbolagen strävar efter att erbjuda attraktiva bonusar som deras kunder kan ta del av. Detta självklart för att locka till sig nya kunder, samt att behålla befintliga kunder så länge som möjligt. För att göra detta erbjuder spelbolagen olika typer av erbjudanden, så som gratisspel, riskfritt spel, insättningsbonus, odds boost eller förhöjda odds och mycket mer.

Vad är odds boost?

En odds boost är detsamma som ett förhöjt odds. Med det menas alltså att spelbolagen höjer ett odds för en specifik match eller allt som oftast ett specifikt lag. Det kan exempelvis vara om Sverige spelar en landskamp i VM och är favoriter till 1.50 i odds, så kan spelbolaget gå in och höja oddset till 5.00 bara för att få hög aktivitet på den givna matchen. Det här kan vara ett ypperligt tillfälle om det faller in under en match som man har för avsikt att spela på. Däremot skall man inte spela på matchen ”bara för att” utan varje enskilt spel skall vara så noggrant genomtänkt som möjligt.

Med med en odds boost får man alltså betydligt högre avkastning gentemot om man hade spelat på matchen med ordinarie odds. Som nämnt ovan är det ett bra läge att passa på att spela, när möjligheten väl ges. Det är samma sak när det kommer till gratisspel, som man alltid bör ta del av. Ju mer fördelar man kan dra nytta av från spelbolagen desto bättre.

En odds boost är inte den vanligaste typen av bonusform vid registrering. Dessa erbjudanden brukar istället komma som en extra bonus i efterhand. Insättningsbonusar med procentuell ökning av den första insättningen är tveklöst det vanligaste, men det händer ibland att spelbolag erbjuder en väldigt förmånlig odds boost på det första spelet, istället för en insättningsbonus. Ett exempel på en sådan odds boost kan vara att man får en odds ökning om 100 % upp till ett visst belopp. Kan man då själv få välja vilken match man vill utnyttja det på kan det vara otroligt bra för kortsiktig avkastning.

Omsättningskrav för odds boost

De allra flesta bonusar behöver omsättas på ett eller annat sätt. Däremot är det inte lika självklart när det kommer till en odds boost eller ett riskfritt spel. Det här varierar från spelbolag till spelbolag, men om det finns ett omsättningskrav för en odds boost är det sannolikt inga tuffa krav. Det brukar i dessa fall handla om att den eventuella vinsten skall omsättas 1-2 gånger innan pengarna är giltiga för uttag. Vanligtvis är det inga omsättningskrav alls.

Det kan däremot finnas vissa regler för hur denna bonusform kan användas. Med tanke på att spelbolaget höjer oddsen med många procent, så riskerar de stora förluster när det blir hög aktivitet på ett spel, som ofta också brukar vara till fördel av favoriten. Av den anledningen brukar de sätta ett tak för hur högt belopp varje enskild spelare får placera. Det kan vara antingen att vinstbeloppet får uppgå till x antal kronor, alternativt att man inte får överstiga ett visst belopp i insats.

Hur hittar jag en odds boost?

Det kan generellt vara ganska tidskrävande att hitta specifika odds bonusar på egen hand. Däremot finns det väldigt bra verktyg idag. Det ena alternativet är om du själv söker igenom respektive spelbolag och ser vilket utbud av bonus erbjudanden de har. Det andra (bättre enligt oss) alternativet är att du frekvent behöver oss på oddsbonus24.se och ser över våra nyheter och bonustabeller som vi förmedlar till våra läsare. Vi uppdaterar våra sajter och skriver nyheter kontinuerligt utefter vad spelbolagen erbjuder. Vi strävar efter att du skall hitta all väsentlig information hos oss.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 200 % upp till 2 000 kr VisitReview
2 100 % upp till 1 000 krT & C Apply VisitReview