Unibet – Oddsbonus och villkor

5 / 5

200 % upp till 2 000 kr

Unibet – Oddsbonus och villkor

 • 200 % insättningsbonus upp till 2 000 kr
 • Sätt in 1 000 kr, spela för 3 000 kr
 • Omsättningskrav: 5x bonusbeloppet
 • Lägsta odds: 1,40
 • Ingen bonuskod krävs

Fördelar

Nackdelar

Unibet – Oddsbonus och villkor info

Namn Unibet – Oddsbonus och villkor
Hemsidans URL www.unibet.com
Minsta insättning Omsättningskrav: 5x bonus
Uttagsmöjligheter 5x bonusbeloppet

Unibet Betting bonus och bonusvillkor

Unibet erbjuder sina nya spelare den kanske bästa bonusen som finns att hämta på marknaden. Det är en bonus av sällan skådat slag, som är oerhört förmånlig på alla sätt och vis. Vid första insättningen ökar de beloppet med hela 200% upp till 2 000 kr. Detta innebär att vid en insättning om 1 000 kr, så erhåller man 3 000 kr att spela för. Inte nog med det här, så är omsättningskraven sanslöst fördelaktiga. Bonusbeloppet skall omsättas fem (5) gånger, detta till minimum 1,40 i odds. Det är väldigt få spelbolag som erbjuder en så pass hög procentuell ökning på insättningen, men än förre som erbjuder det i kombination med så bra omsättningsvillkor. Hos Unibet är det helt klart läge att maximera utfallet av bonusen genom att sätta in det fulla beloppet som erbjuds. Vill man spela med säkra kort, så räcker det med en minsta insättning om 100 kr, där samma villkor gäller.

Såhär går du tillväga:

   • Registrera dig genom att klicka här
   • Skapa ett konto. Ingen bonuskod krävs.
   • Gör en insättning på upp till 1 000 kr.
   • Din insättning matchas så du har 3 000 kr att spela för.

Hämta bonus!

Unibet recension

Svenskgrundade Unibet är ett av många beskrivet som det bästa och starkaste spelbolaget på marknaden. De har sedan lång tid tillbaka utvecklat sin tjänst för sina kunder, vilket gör att de ligger i klar framkant mot många av deras konkurrenter. De har ett av de bredaste utbuden, de bästa oddsen och också den kanske bästa bonusen. Det här gör att de erövrar mängder av marknadsandelar, där en stor procentuell andel stannar kvar. Unibet har i förhållande mot många konkurrenter också legat i framkant med digitaliseringen av deras tjänster, varpå de nu erbjuder en mobilapplikation för den absolut bästa prestandan. Via deras mobil-app hittar man tusen och åter tusentals spel på både statiska odds och liveodds. Deras slogan ”av spelare – för spelare” ligger helt i linje med vad de försöker åstadkomma. De förstår sina kunder och erbjuder tjänster, odds, erbjudanden och mycket mer därefter. Unibet är den kanske mest utvecklande, pålitliga och största aktören på marknaden, så tveka inte på att ge dem ett besök.

Unibet Insättningar och uttag

Unibet är ett av de största spelbolagen på marknaden och gör därmed inte avkall på någonting, vare sig det är support, insättningar eller någonting annat. Deras in- och utbetalningsalternativ är många och bra. Följande alternativ är de vanligast förekommande metoderna: Visa, Mastercard, Neteller, Skrill eller traditionell banköverföring. Inga avgifter tas ut för dessa alternativ.

Unibet Kundtjänst & Support

Som sagt görs inga undantag här heller, utan den bästa tänkbara supporten skall finnas tillgänglig för Unibets kunder. Det innebär att de erbjuder livechat, telefonsupport, FAQ och mail. Det bästa alternativet för snabbast svarstid är deras livechat eller telefon, där frågor besvaras per omgående och ingen väntetid krävs. Är det däremot inte särskilt brådskande kan man enkelt surfa in på deras hemsida och läsa sig till svaren, alternativt att skicka dem ett mail där svarstiden är något längre.

Unibet Mobil

Unibet var tidiga med att hänga med i digitaliseringen mot mobila plattformar. Därför investerade dem redan 2005 i en mobilapplikation, som idag är en av de bästa på marknaden. Här hittar man deras fulla utbud och kan ta del av samtliga tjänster både via mobil och surfplattor, oavsett operativsystem. Skulle man anse det här vara för omständigt, eller om man har ont om minne på sin enhet, kan man självklart surfa in på deras hemsida i valfri webbläsare och istället ta del av deras utbud den vägen.

Bonuskod Unibet

Hos Unibet krävs ingen kod för att aktivera din bonus.

Är spelvinster från Unibet skattefria?

Unibet drivs via sin spellicens på Malta, vilket gör dina spelvinster skattefria.

Skriv en kommentar