Oddsjämförelse – jämför odds på nätet!

Oddsjämförelse – jämför odds på nätet för bästa resultat!

Oddsjämförelse är dig som är en seriös spelare när det kommer till odds och sportsbetting. Det innebär att du jämför odds på nätet för att se vilket spelbolag som erbjuder det högsta oddset på den match du har för avsikt att spela på. Men vilken oddsjämförelse sida ska man använda sig av när man vill jämföra odds på nätet?

Sida med bästa oddsjämförelse

Enligt vårt tycke finns det en sida som sticker ut i positiv bemärkelse och det är Oddsportal. På denna sida kan du hitta i princip alla matcher från alla populära sporter och de listar mängder av olika spelbolag och deras odds på matcherna.

Upplägget har sett likadant ut i nästan tio år nu och även om sidan utseendemässigt håller högsta klass anser vi att denna sida är bäst för oddsjämförelser. Det säger kanske det mesta om hur bra denna sida faktiskt är skapad.

Varför ska man använda oddsjämförelse?

Svaret på denna fråga är mycket enkel och det är såklart att du vinner mer pengar desto högre odds du spelar till. Om du har konto på flera olika spelbolag finns det ingen anledning till att inte välja den sida som erbjuder det högsta oddset.

I längden ger den där extra tiondelen du kan få hos ett annat spelbolag väldigt mycket och om du vill bli en vinnande spelare i längden är det en förutsättning att du spelar till odds som är nära de marknadshögsta oddsen.

För att en oddsjämförelse ska vara så bra som möjligt krävs det att du har spelkonto på flera olika spelbolag. Oddsjämförelsesidor kan även hjälpa dig i ditt val av nya spelbolag då du på ett enkelt sätt kan se vilka spelbolag som har höga odds.

Ett spelbolag som är ett måste för dig som vill ha höga odds är betfair där du kan välja att antingen spela på deras spelbörs (mot andra spelare) eller på deras vanliga sida.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 kr VisitReview
2 450 kr riskfritt spel VisitReview