Betfair – Oddsbonus och villkor

5 / 5

100 % upp till 1 000 kr

Betfair – Oddsbonus och villkor

  • 100 % insättningsbonus upp till 1 000 kr
  • Sätt in 1 000 kr, spela för 2 000 kr
  • Omsättningskrav: 8x bonusbeloppet
  • Lägsta odds: 1.60
  • Ingen bonuskod krävs

Fördelar

Nackdelar

Betfair – Oddsbonus och villkor info

Namn Betfair – Oddsbonus och villkor
Minsta insättning Omsättningskrav: 8x bonus

Betfair Betting bonus och bonusvillkor

Betfair erbjuder alla sina nya kunder en odds bonus som ger dig 100 % upp till 1 000 kr. Det motsvarar alltså i pengar 2 000 kr att spela för vid en insättning om 1 000 kr. Med det sagt kan du alltså få ett bra tillskott i spelkassan direkt när du börjar lira på odds och betting. 2019 träder en ny spellag i kraft i Sverige, något som Betfair har anammat med sin licensansökan, som de också fått beviljad. Från 2019 och framåt kommer alltså Betfair verka med svensk spellicens, som inger en stor trygghet för alla spelare.

Såhär går du tillväga:

  • Registrera dig genom att klicka här
  • Skapa ett konto. Ingen bonuskod krävs.
  • Gör en insättning på upp till 1 000 kr
  • Din insättning matchas så du har 2 000 kr

 

Hämta bonus!

Betfair recension

Betfair har ett unikt koncept och har under många år etablerat sig på marknaden, vilket nu innebär att de efter 17 år är världens största spelbörs. Betfair fungerar inte riktigt som de övriga spelbolagen på marknaden. De har en spelbörs (exchange) som innebär att spelare spelar mot varandra, vilket ger oss upp till 20% ökade odds, då spelarna själva balanserar oddsen gentemot övriga spelbolag där företagen själva sätter odds- och krav. För att Betfair skall tjäna pengar på det här har de en avgift om 2-5%, detta beroende på hur pass hög bonus-nivå du själv besitter.

De erbjuder spel på de allra flesta marknaderna, likt övriga spelbolag, men deras huvudfokus är så klart de största ligorna eftersom det är där den största omsättningen finns. Hårt fokus ligger på enkla spel, där systemspel på blandade marknader inte är det varken bästa eller enklaste alternativet hos just Betfair. Enklare spel, så som singel-spel eller live-odds är dock bland det bästa du kan hitta på marknaden med välutvecklad plattform, bra odds och snabba uppdateringar på samtliga marknader.

Livestream finns tillgängligt och är även det en tjänst som håller absolut världsklass.

Betfair Insättningar och uttag

Hos Betfair ges man möjlighet att använda de vanligaste och bästa alternativen för både in- och utbetalningar. Allt som oftast är det avgiftsfritt, men vid val av kreditkort som Visa eller Mastercard tas dock en avgift om 1,5 % ut. Vad gäller alternativ för både insättningar och uttag är Visa, Neteller, Skrill, Paypal eller direkt banköverföring att rekommendera.

Betfair Kundtjänst & Support

Betfair har de bästa alternativen för att ge deras kunder bästa tänkbara service. För snabbast svarstid bör man använda sig av deras utmärkta livechat, där man får direkt kontakt med någon utav Betfairs medarbetare. Är det inget brådskande ärende kan man annars skicka ett mail, som också det har en snabb svarstid, om än något längre.

Betfair Mobil

Betfair har hängt med i digitaliseringen mot mobila enheter och har därmed utvecklat en mobilapplikation för att deras kunder skall kunna ta del av deras breda utbud oavsett situation. Vart man än befinner sig skall man ha tillgång till deras utbud, men med det sagt innebär det inte att appen är ett måste. Självklart fungerar det att surfa in på deras hemsida med valfri webbläsare, oavsett enhet.

Bonuskod Betfair

Det krävs ingen bonuskod för att aktivera din bonus hos Betfair.

Är spelvinster från Betfair skattefria?

Spelvinster hos Betfair är skattefritt för svenska spelare.

One Response to “Betfair – Oddsbonus och villkor”

Skriv en kommentar