Höjt odds [5.00] för Tyskland-vinst mot Australien

Ett av många erbjudanden som Betfair just nu erbjuder är ett förhöjt odds på att Tyskland vinner mot Australien. Just nu hela 5.00 i odds.

Det finns varianter från spelbolagen för att göra deras kunder nöjda. Det kan vara allt från free bets, riskfria spel och välkomstbonusar. Det finns också andra alternativ, där de exempelvis höjer odds på vissa marknader, som i det här fallet. Just nu erbjuder Betfair en odds ökning på från 1.36 till hela 5.00 på att Tyskland besegrar Australien. Det är en match som Tyskland på förhand är solklara favoriter i, och som sannolikt också går vinnare ur, vilket gör denna ökning väldigt generös.

Brasilien är regerande mästare i turneringen för tredje året i rad. De har varit den mest framgångsrika nationen i turneringen, men med nationer som Tyskland, Chile, Portugal med flera i turneringen så kommer det sannolikt bli ändring på det tids nog. Kanske är det i år som Tyskland vinner turneringen? Det råder åtminstone inga tvivel om att de är en trolig kandidat, vilket innebär att en vinst mot Australien är ett måste. Man har en bred trupp och är ett oerhört etablerat fotbollslandslag, som utan tvekan tillhör toppen.

Tysklands senaste landslagsmatch var mot San Marino, där man föga förvånande vann stort. Hela 7-0 blev matchen och även om det inte är något häpnadsväckande resultat, så kan det innebära en god känsla inför nästkommande match. Ny turnering, andra förutsättningar, men ett fastställt sikte på vinst.

Matchen spelas 19/06/2017 och startar klockan 17:00.

Ta del av förhöjt odds på Tyskland-vinst [5.00] genom att göra så här:

  1. Registrera dig genom att klicka här och skapa ett konto helt gratis
  2. Ange koden: ZFBM17 och placera ett spel på Tyskland-vinst (max 100 kr)
  3. Vid vinst betalas insatsen ut i kontanter, resterande belopp erhålls som free bet
  4. Free bet skall placeras till minst 1.20 i odds, varpå vinsten (inte insatsen) betalas ut.

 

Spela på Tyskland till 5.00 i odds mot Australien här!

Vill du inte ta del av just ovan erbjudande, kan du välja att klicka på länken nedan för att ta del av deras välkomstbonus på 100% upp till 1 000 kr. Du erhåller då 2 000 kr att spela för. För mer information om bonusen, klicka här, alternativt deras riskfria spel till ett värde av 450 kr.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 kr VisitReview
2 450 kr riskfritt spel VisitReview

Tänk på att spela ansvarsfullt och aldrig för mer pengar än du har råd att förlora. Känner du att du spelar för mycket, så kontakta en rekommenderad rådgivare.