Innebandy – Odds, spelbolag, odds bonusar

För svenskar är innebandy en sport med traditioner på såväl dam- som herrsidan. Om du letar efter de bästa odds bonusarna för att spela på handboll har du kommit till rätt sajt, nedan återfinns spelbolagens bästa och högsta erbjudanden.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 krT & C Apply Visit
2 500 % upp till 500 kr Visit
3 Upp till 2 000 kr free bet Visit
4 100 % upp till 1 000 kr Visit
5 100 % upp till 500 kr Visit
6 400 % upp till 400 kr Visit
7 100 % boost upp till 5000 kr Visit
8 Upp till 500 kr extra Visit
9 100 % upp till 2 500 kr Visit
10 Ingen bonus för tillfället Visit

Odds på Svenska Superligan (SSL)

Den högsta ligan i Sverige heter Svenska Superligan, eller SSL som den förkortas, för både män och kvinnor. De senaste åren har innebandysverige dominerats av IBF Falun som vunnit fyra av de fem senaste åren. Under den senaste tioårsperioden har resterande guld tagits av Storvreta IBK som tillsammans med Falun alltså dominerat serien de senaste åren. Vilka vinner säsongen 2017/2018? Det är kanske ingen vågad gissning att tro att det återigen blir något av dessa lag. Om du vill lägga ett vinnare spel på vilka som blir svenska mästare under kommande säsong rekommenderar vi ett spel på betsson som erbjuder ett gratisspel på hela 1 000 kr. Ta del av denna bonus genom att klicka här. Här kan du även spela live på matcherna från SSL.

VM i innebandy odds

Om du är intresserad av att lägga ett vinnarspel på vilket land som vinner VM i innebandy finns det egentligen bara två rimliga alternativ – Sverige och Finland. Detta gäller för såväl herrar som damer där de två nordiska länderna fullständigt dominerar innebandyscenen. De senaste 20 åren något av dessa länder har tagit hem mästerskapet samtliga år utom 2005 då Schweiz lyckades knipa guldet. Anledningen är helt enkelt att sporten inte är särskilt stor eller populär i några andra länder. I maratontabellen har Sverige övertag varpå de svenska stjärnorna ofta är favoriter till att ta hem guldet och därmed har lägst odds. Med tanke på hur det sett ut historiskt betyder detta dock inte att det något lägre oddset inte kan vara spelvärd.