Hockey – Odds, spelbolag, odds bonusar

Hockey är en av de populäraste sporterna i Sverige. Intresset för odds på hockey likaså. För den hockeyintresserade har vi jämfört och tagit fram spelbolagens bästa odds bonusar och erbjudanden enligt nedan.

Rank Bolag Bonus Betyg Erbjudande Hämta
1 100 % upp till 1 000 kr
Omsättningskrav: 6x bonus
Lägsta odds: 1.75
Recension 1 000 kr till nya kunder Hämta
2 500 % upp till 500 kr
Omsättningskrav: 8x bonus
Lägsta odds: 1.80
Recension 500 kr välkomstbonus Hämta
3 Upp till 2 000 kr free bet
Inga omsättningskrav
Lägsta odds: 2.00
Recension 2 000 kr free bet Hämta
4 100 % upp till 1 000 kr
Omsättningskrav: 8x bonus
Lägsta odds: 1.60
Recension 1 000 kr insättningsbonus Hämta
5 100 % upp till 500 kr
Krav: 10x (min odds 1.80)
Ange bonuskod SPORTS50
Recension 500 kr välkomstbonus Hämta
6 400 % upp till 400 kr
Omsättningskrav: 8x bonus + insats
Lägsta odds: 2.00
Recension 400 % insättningsbonus Hämta
7 100 % boost upp till 5000 kr
Inga omsättningskrav
Recension 5 000 kr oddsboost Hämta
8 Upp till 500 kr extra
Inga omsättningskrav
Recension 500 kr extra Hämta
9 100 % upp till 2 500 kr
Omsättningskrav: 6x bonus
Lägsta odds: 1.50
Recension 2 500 kr insättningsbonus Hämta
10 Ingen bonus för tillfället
Ingen bonus för tillfället
Recension Ingen bonus för tillfället Hämta
11 100 % upp till 250 kr
Omsättningskrav: 6x bonus
Recension 250 kr insättningsbonus Hämta
12 100 % upp till 2 500 kr + 150 kr gratisspel
Omsättningskrav: 6x bonus
Lägsta odds: 1.50
Recension 2 500 kr välkomstbonus Hämta
13 100 % upp till 1 000 kr
Omsättningskrav: 6x bonus
Lägsta odds: 1.50
Recension 1 000 kr insättningsbonus Hämta
14 200 % upp till 2 000 kr
Omsättningskrav: 5x bonus
Lägsta odds: 1.40
Recension 200 % insättningsbonus Hämta
15 100 kr utan omsättningskrav
Inga omsättningskrav
Recension 100 % upp till 100 kr Hämta
16 450 kr riskfritt spel
Pengarna tillbaka vid förlust
Gäller på befairs spelbörs
Recension 450 kr riskfritt spel Hämta
17 Ingen bonus just nu

Recension Ingen bonus Hämta
18 Ingen sportsbook just nu

Recension Ingen sportsbook just nu Hämta
19 150 % upp till 1 500 kr
Omsättningskrav: 10x bonus
Lägsta odds: 1.70
Recension 1 500 kr insättningsbonus Hämta
20 Ingen bonus just nu
Ingen bonus just nu
Recension Ingen bonus just nu Hämta
21 100 kr riskfritt spel
Pengarna tillbaka vid förlust
Recension 100 kr riskfritt spel Hämta
22 Hemsidan är för närvarande inte i drift

Recension Hemsidan är för närvarande ej i drift Hämta
23 Ingen bonus just nu

Recension Ingen bonus Hämta
24 Upp till 250 kr riskfritt spel
Inga omsättningskrav
Recension 250 kr riskfritt spel Hämta
25 1 000 kr free bets
Fördelat på tre gratisspel
Lägsta odds: 1.80
Recension 1 000 kr free bets Hämta
26 Ingen bonus just nu

Recension Ingen bonus Hämta
27 Ingen bonus just nu

Recension Ingen bonus Hämta
28 10 € gratis spel
Spela för 20 € - Få 10 €
Inga omsättningskrav
Recension 10 € gratis spel Hämta
29 Ingen bonus just nu

Recension Ingen bonus Hämta
30 Ingen bonus just nu

Recension Ingen bonus just nu Hämta

Vinnarspel på hockey

Hockey är en väletablerad sport i många länder, men modern av hockey är självklart i just Kanada. USA och Kanada delar på världens största hockeyliga, där den största spänningen och de bästa spelarna finns. Hos de flesta spelbolagen finns det möjlighet att i förväg spela på vilket lag som skall vinna ligan, men inte bara i NHL (National Hockey League) som innefattar de bästa lagen från USA och Kanada.

Även i många andra länder, där hockey är en utav de marknader som räknas in som betydande, så finns det statiska spel på ligavinnare. Samtliga lag rankas av spelbolagen utefter vad de bedömer vara sannolikheten för att de vinner serien. Oddsen per lag radas upp och man ges möjligheten till att spela på vilka man själv ger bäst chans att vinna. Som vi alla vet så baseras odds på sannolikhet och bedömning, men det finns inga rätta svar på förhand, utan varje enskild spelare har möjligheten till att spela på valfri marknad, eller i detta fallet valfritt lag.

Genom statiska vinnarspel så kan oddsen vara både alldeles för höga, men också alldeles för låga. En förhandstippad favorit löper stor risk att få ett kraftigt nedsatt odds, vilket således innebär att värdet för det angivna spelet sjunker i förhållande till sannolikheten att de faktiskt vinner. I de flesta ligor är det många lag som gör upp om guldet och det är väldigt sällan samma lag vinner flera år i rad, vilket oddset ofta baseras på.

Utöver vinnare, kan man även spela på ”förlorare” där man kan betta på vilket lag som slutar sist, eller vilket lag som exempelvis åker ur divisionen. Principen är densamma här, där odds baseras på vad spelbolagen och marknaden anser vara lämpligt för det aktuella spelet.

Livebetting på hockey

Livebetting blir en allt större marknad och det undgår inte hockey-marknaden. Likväl som livespel placeras på fotboll och övriga stora sporter, så görs det även på hockey. Just hockey är en stor marknad hos spelbolagen och de brukar allt som oftast erbjuda spel för många ligor runtom i världen. De länder med bäst hockeyligor är Kanada/USA, Finland, Ryssland, Sverige, men det finns utöver dessa länder övriga ligor som är högt rankade i världen. De förstnämnda största hockeynationerna brukar sällan uteslutas från varken statiska spel eller liveodds. Hos Oddsbonus24 hittar du samtliga spelbolag som erbjuder live odds för just hockey och vilka hockeyligor som innefattas. Just liveodds, som kräver mer än ett statiskt spel, brukar kräva ett större intresse för att spelbolagen skall erbjuda det som ett aktuellt spel. Det är sällan några av de nämnda ligorna utesluts av de största ligorna, framförallt inte hos de spelbolag som inriktar sig mot den nordiska marknaden.

Olika divisioner i NHL

Eftersom såväl Kanada som USA är stora länder, så är det nödvändigt att samtliga lag delas upp i olika divisioner. Det vore inte rimligt att flyga kors och tvärs över atlanten varannan dag för att kunna möta samtliga lag i ligan på daglig- och veckobasis. Många matcher spelas under året och lagen möter varandra flera gånger per säsong, vilket då gör det i stort sett omöjligt att rent geografiskt kunna möta samtliga lag i ligan under seriespelet. Väl i slutspel möter lagen även där i ett första skede varandra inom respektive divisioner, men ju färre lag det är kvar i slutspelet, desto längre resvägar kan det bli för att möta varandra. Med hänsyn till detta brukar man, under en serie i bäst av 7, i de inledande fyra matcherna möta varandra två gånger hemma (i följd) samt två gånger borta (i följd). Lagen fördelas i fyra divisioner:

Metropolian Division (Eastern Conference)

Atlantic Division (Eastern Conference)

Central Division (Western Conference)

Pacific Division (Western Conference)

Det geografiska i just NHL är som ovan nämnt en svår fråga att lösa. Både rent tidsmässigt, men också ekonomiskt. Samtliga lag behöver chartra flygplan för varje bortamatch, vilket medför höga kostnader, och som inte heller är särskilt skonsamt mot miljön. Det sistnämnda tar man i beaktning i bästa möjliga mån i form av miljövänliga flyg etc, men i övrigt är det rent av nödvändigt.

Livestream på hockey

Efter hög efterfrågan ställs också höga krav mot spelbolagen. Vi söker ständigt tillgänglighet och tillsammans med ett placerat spel finns det sällan något bättre än att få följa spänningen live. Många spelbolag erbjuder livestream för hockey, men det är få spelbolag som har möjlighet att ge oss denna möjlighet för de bästa ligorna. Det är väldigt dyra rättighetskostnader och det brukar generellt tillhöra ett större mediebolag, som i sin tur säljer matcherna mot sina slutkunder i form av användarkonton hos den specifika TV-kanalen. Dock är så inte fallet för samtliga ligor, utan vissa spelbolag har slagkraft nog för att köpa sig till rättigheter och ge oss tillfredsställelsen i att följa matcherna live. Nedan följer de spelbolag som erbjuder de bästa livestream-tjänsterna för just hockey: