Betway – Oddsbonus och villkor

5 / 5

100 % upp till 1 000 kr

T & C Apply

Betway – Oddsbonus och villkor

  • 100 % insättningsbonus upp till 1 000 kr
  • Sätt in 1 000 kr, spela för 2 000 kr
  • Omsättningskrav: 6x bonusbeloppet
  • Lägsta odds: 1,75
  • Ingen bonuskod krävs

Fördelar

Nackdelar

Betway – Oddsbonus och villkor info

Namn Betway – Oddsbonus och villkor
Minsta insättning Omsättningskrav: 6x bonus

Betway Betting bonus och bonusvillkor

Betway är en stark aktör som fortsätter med sitt vinnande koncept genom att erbjuda samtliga nya kunder i Sverige en välkomstbonus på 100% upp till hela 1 000 kr. Det är en väldigt fördelaktig bonus för alla som är beredda att matcha motsvarande krav för att ta del av det fulla beloppet. Man får en ypperlig chans till att påverka sin spelkassa och när väl tillfället ges till en så här bra bonus bör man satsa några kronor extra. Bonusen behöver sedan omsättas 6 gånger till minimum 1,75 i odds per spel. De ger oss även möjligheten att omsätta bonusen till ett betydligt lägre odds, men då ökar omsättningskraven och gör processen svårare på kort sikt. Godkänt odds för omsättningskraven är då mellan 1,30-1,75 i odds vilket då medför att omsättningskraven ökar från 6 till 48 gånger.

Såhär går du tillväga:

  • Registrera dig genom att klicka här
  • Skapa ett konto. Ingen bonuskod krävs.
  • Gör en insättning på upp till 1 000 kr
  • Din insättning matchas så du har 2 000 kr

 

Hämta bonus!

Betway recension

Betway är ett väldigt stort och kraftigt spelbolag, både runtom i världen, men framförallt uppmärksammade här på den nordiska marknaden. De erbjuder väldigt bra odds och har sedan 2014 en uppdaterad design på diverse plattformar vilket har höjt spelupplevelsen till en helt ny nivå. De har ett väldigt brett utbud med spel på de allra största sporterna, men har på sistone utökat tillgängligheten även för mindre sporter, politiska aktiviteter, tv-program och mycket mer.

Betway har sedan länge, i stort sett dagligen, haft en ”daglig special” där de själva lägger ihop ett antal matcher som tycks ha hög sannolikhet för vinst. I samband med det här brukar de erbjuda förbättrade odds på enskilda spel eller specialer enligt ovan.

Betway Insättningar och uttag

Betway erbjuder mängder med alternativ för både insättningar och uttag. Följande alternativ är de vanligast förekommande metoderna: Visa, Mastercard, Neteller, Ucash, Paysafecard, Skrill (Moneybookers), Click2Pay, Webmoney, Entropay, Clickandbuy, Maestro med flera. Här har man alltså möjlighet att välja mellan kort eller e-tjänster, som alla funkar minst lika bra. Notera att Mastercard, Paysafecard, och Webmoney inte är tillgängliga för uttag.

Betway Kundtjänst & Support

Betway erbjuder alla kanaler för kundtjänst och support. Man kan antingen kontakta dem direkt via deras livechat, som också har den snabbaste svarstiden, eller om man hellre vill ringa eller skicka ett mail. Per telefon har man också där lika snabb svarstid, om det är att föredra. Man kommer då i direkt kontakt med någon av deras kundtjänstmedarbetare, vilket är ett tryggt alternativ vid problem. De har även en FAQ med svar på de vanligaste frågorna.

Betway Mobil

Betway ger valmöjligheten att välja mellan deras utvecklade mobilapplikation eller om man enkelt vill surfa in på hemsidan i valfri webbläsare. Det spelar ingen roll vad för typ av smartphone eller surfplatta man använder, utan det är anpassat för samtliga operativsystem och enheter.

Bonuskod Betway

Ingen bonuskod krävs för att aktivera sin bonus hos Betway.

Är spelvinster från Betway skattefria?

Hos Betway är spelvinster och uttag skattefria för svenska spelare.

Skriv en kommentar