Bwin – Oddsbonus och villkor

5 / 5

100 % upp till 250 kr

Bwin – Oddsbonus och villkor

  • 100 % insättningsbonus upp till 250 kr
  • Sätt in 250 kr, spela för 500 kr
  • Omsättningskrav: 6x bonusbeloppet
  • Spela på valfri marknad
  • Ingen bonuskod krävs

Fördelar

Nackdelar

Bwin – Oddsbonus och villkor info

Namn Bwin – Oddsbonus och villkor
Hemsidans URL www.bwin.com
Minsta insättning Omsättningskrav: 6x bonus

Bwin Betting bonus och bonusvillkor

Som ny spelare på Bwin får man nu ta del av en fördelaktig bonus i form av en 100% ökning på insättningsbeloppet upp till 250 kr. Det är en bonus som helt klart är av värde, då man direkt vid insättningen får sin insättning dubblad och maximalt kan erhålla 500 kr vid en insättning om 250 kr. Dubblade insättningar ger dubbelt så bra förutsättningar att kunna bygga upp sin spelkassa, vilket man enkelt har chans att göra hos Bwin. Bonusbeloppet behöver endast omsättas sex (6) gånger, men ingen brådska – du har hela 365 dagar på dig.

Såhär går du tillväga:

  • Registrera dig genom att klicka här
  • Skapa ett konto. Ingen bonuskod krävs.
  • Gör en insättning på upp till 250 kr.
  • Din insättning matchas så du har 500 kr.

 

Hämta bonus!

Bwin recension

Bwin är en av de största aktörerna på marknaden, men anses av många som den största och bästa. De har mångårig erfarenhet och utvecklas ständigt i takt med att anpassa sig efter vad deras kunder efterfrågar. De har en exemplarisk tjänst för både dator och mobila enheter, vilket gör att tilgängligheten för spel hos Bwin aldrig varit högre. Här ges vi de bästa oddsen på en uppsjö av olika marknader. Det är ett komplett spelbolag med utbud och odds som få andra spelbolag kan matcha. Deras insättningsbonus är fördelaktig och med låga omsättningskrav så kan man enkelt välja och vraka bland diverse marknader för att hitta spel av värde. Utöver deras odds tjänster, som spel både före och under match, så har de även fullbordat upplevelsen hos Bwin med en av de bästa livestreaming-tjänsterna på marknaden. Här kan du alltså följa matcherna live, bilda dig en uppfattning och sedan placera ett spel via liveodds-sektionen. Allt det här samlat på en och samma site.

Bwin Insättningar och uttag

Bwin är ett av de mest välkända spelbolagen och har därför också de bästa alternativen för insättningar och uttag. Vanligtvis används kort som Visa, Mastercard och Maestro av många till vardags, vilket även kan appliceras med in- och utbetalningar hos Bwin. Utöver det här kan man också använda sig av e-plånböcker som Neteller, Skrill, Trustly, Paysafecard och många fler. För mer utförlig information om respektive metod kan snabbt surfa in på Bwins hemsida och läsa mer. Notera att en administrativ avgift tas ut för kortalternativ som Visa och Mastercard på 2 %.

Bwin Kundtjänst & Support

Skulle man mot förmodan stöta på patrull hos Bwin kan man enkelt kontakta dem via mail. För att skicka mail så fyller man i deras mailformulär, varpå man fyller i sin mailadress som svaret sedermera skickas till. Dock brukar man allt som oftast själv kunna läsa sig till det svar man söker via deras FAQ som finns listad på hemsidan. Utöver dessa alternativ kan man även ringa en medarbetare på deras kundtjänstavdelning direkt, detta görs på telefonnummer: 00350 200 77761

Bwin Mobil

Bwin har lagt ned stora resurser för att ge deras kunder den bästa spelupplevelsen oavsett vilken enhet man använder sig av. Därför har de utvecklat en mobilapplikation för just betting på sport, vilken också är rekommenderad för användning av bästa prestanda. Har man ont om utrymme, dåligt med surfmängd eller annan orsak, så kan man självklart ta del av dess fulla utbud på deras mobilanpassade webbsida. Surfa in på Bwins hemsida via valfri webbläsare och spela direkt.

Bonuskod Bwin

Hos Bwin behövs ingen bonuskod. Bonusen väljs direkt vid insättning

Är spelvinster från Bwin skattefria?

Hos Bwin är samtliga spelvinster skattefria. Bwin har licens på den svenska spelmarknaden.

Skriv en kommentar