NordicBet – Oddsbonus och villkor

5 / 5

100 % upp till 2 500 kr

NordicBet – Oddsbonus och villkor

  • 100 % insättningsbonus upp till 2 500 kr
  • Sätt in 2 500 kr, spela för 5 000 kr
  • Omsättningskrav: 6x bonusbeloppet
  • Lägsta odds: 1.50
  • Ingen bonuskod krävs

Fördelar

Nackdelar

NordicBet – Oddsbonus och villkor info

Namn NordicBet – Oddsbonus och villkor
Hemsidans URL www.nordicbet.com
Minsta insättning Omsättningskrav: 6x bonus

NordicBet Betting bonus och bonusvillkor

NordicBet är en skandinavisk aktör som riktat sig in främst mot just den skandinaviska marknaden. De vill erbjuda sina kunder en fördelaktig välkomstbonus, vilket ger oss 100% på första insättningen upp till 2 500 kr. Utöver denna bonus erbjuds vi även ett 10 kr riskfritt spel, som ju är väldigt generöst. Insättningsbonusen behöver omsättas minst 6 gånger, detta till ett minimum odds om 1,50 per spel.

Gällande det riskfria spelet så har finns det inga hållhakar som riskerar egna investerade pengar. För att aktivera det riskfria spelet behöver du ha minst 100 kr på kontot, varpå man aktiverar ”riskfritt spel” för att sedan placera ett spel för valfritt belopp upp till just 100 kr. Vid förlust kommer pengarna direkt föras tillbaka till kontot, helt utan omsättningskrav. Inga omsättningskrav gäller för ditt riskfria spel, vare sig det blir vinst eller förlust, vilket gör detta riskfria spel till ett väldigt fördelaktigt erbjudande.

Såhär går du tillväga:

  • Registrera dig genom att klicka här
  • Skapa ett konto. Ingen bonuskod krävs.
  • Gör en insättning på upp till 2 500 kr
  • Din insättning matchas så du har 5 000 kr

 

Hämta bonus!

Nordicbet recension

NordicBet är ett hårdsatsande bolag, vilket märks tydligt för oss svenskar. De marknadsför sig väldigt hårt och har relativt nyligen gjort om hela strukturen för deras spelupplevelse på både dator och mobila enheter. De är även huvudsponsorer för stora turneringar och ligor runtom i skandinavien, vilket gör att deras slagkraft blir väldigt tydlig och att de har möjlighet att ge oss förutsättningar för en bra upplevelse.

Hos Nordicbet hittar du de bästa marknaderna inom främst skandinavisk sport. Det är deras huvudsakliga marknad och har fler spel än de allra flesta andra bolagen. De erbjuder oss spel på fotboll ända ner till division 5, vilket gör att många även ute på landsbygden kan spela på sitt hemkära lag. Självklart erbjuds vi spel på de flesta sporter runtom i världen, men tydligt är att skandinavisk sport är deras huvudinriktning.

Tjänsten hos NordicBet är genomtänkt och välanpassad. Vi erbjuds en bra plattform som både är lättillgänglig och enkel att operera på. De har liveodds, livestream och numera också live-resultat som tjänster. Detta gör att vi kan spela live på mängder av matcher, vi kan antingen kolla på matchen live via NordicBet, eller aktivera ”Live-resultat” som gör att det plingar i din enhet så fort det blir mål.

Fantastisk upplevelse på NordicBet, med stort utbud och många bra erbjudanden.

NordicBet Insättningar och uttag

NordicBet erbjuder flera olika alternativ för in- och utbetalningar. De bästa och vanligaste alternativen är lösningar som: Neteller, Skrill, Visa och Mastercard, som alla fungerar lika bra beroende på vad som passar dig bäst. För användning av kreditkortslösningar som Visa och Mastercard till kommer en administrativ avgift om 2,5 % på det totala insättningsbeloppet, medan övriga är fria från avgift.

NordicBet Kundtjänst & Support

För att ta kontakt med Nordicbet gör man det enklast via deras livechat. Där får man svar på alla tänkbara frågor inom loppet av sekunder. Man får kontakt med någon utav medarbetarna på deras kundtjänstavdelning vilket således ger ett tryggt och säkert intryck. Utöver det här kan man självklart skicka dem ett mail med sina frågor och funderingar, varpå de svarar så fort de kan. Oftast har man ett svar inom 24 timmar.

NordicBet Mobil

NordicBet har en väldigt bra utvecklad mobilapplikation för användande av deras tjänster via mobila enheter. De har förstått att det allt mer går åt det mobila hållet och har därmed försäkrat sig om att deras spelupplevelse kan ges för alla olika plattformar, oavsett vart kunden befinner sig. Tillfällen för spel kan komma plötsligt och därmed behöver tillgängligheten för spelbolagen vara väldigt hög.

Bonuskod Nordicbet

Det krävs ingen kod för att aktivera din bonus hos NordicBet

Är spelvinster från Nordicbet skattefria?

Spelvinster från Nordicbet är skattefria för svenska spelare.

Skriv en kommentar