Betsson – Oddsbonus och villkor

5 / 5

100 % upp till 2 500 kr + 150 kr gratisspel

Betsson – Oddsbonus och villkor

  • 100 % bonus upp till 2 500 kr
  • Extra free bet på 150 kr om du gör en insättning på 500 kr eller mer
  • Omsättningskrav: 6x bonusbeloppet
  • Lägsta odds: 1,50
  • Ingen bonuskod krävs

Fördelar

Nackdelar

Betsson – Oddsbonus och villkor info

Namn Betsson – Oddsbonus och villkor
Hemsidans URL www.betsson.com
Minsta insättning Omsättningskrav: 6x bonus

Betsson Betting bonus och bonusvillkor

Betsson erbjuder just nu sina spelare insättningsbonus vid en första insättning ett nytt registrerat konto. Bonusen är ny sedan 1 januari 2019, tidigare hade de ett riskfritt spel men detta gäller inte längre. Nu aktuell bonus gör gällande att du får 100 % bonus upp till 2 500 kr. Om din första insättning uppgår till minst 500 kr får du också ett free bet på 150 kr.

Såhär går du tillväga:

  • Registrera dig genom att klicka här
  • Skapa ett konto. Ingen bonuskod krävs.
  • Gör en insättning på upp till 2 500 kr
  • Betsson matchar din insättning med motsvarande 2 500 kr.

Hämta bonus!

Betsson recension

Betsson har sedan 2019 en beviljad spellicens från den svenska spelmyndigheten, vilket innebär att vinster från Betsson är skattefria. De har vuxit sig större och större de senaste åren och är en stark aktör på marknaden, som utmanar de stora jättarna på ett bra sätt. De är nu ett utav nordens största spelbolag, vilket gör deras marknadsföring och satsning väldigt fördelaktig för oss spelare. De gör vad de kan för att värva spelare från deras konkurrenter, och det bästa sättet att göra det här på är att erbjuda bra bonusar med bra villkor. De brukar allt som oftast erbuda väldigt fördelaktiga bonusar där man ofta får mycket pengar samtidigt som man inte behöver riskera lika mycket eget kapital.

Betsson erbjuder även ett brett utbud av liveodds, där de snabbt uppdaterar matcher i hög utsträckning med spel på såväl utfall av matchen, men även t.ex. hörnor, inkast och mycket mer. Detta är självklart också tillgängligt via mobila enheter, med en hög användarvänlighet som gör upplevelsen till det bästa.

Betsson Insättningar och Uttag

Betsson tillhandahåller de vanligaste och också bästa alternativen för in- och utbetalningar. Alternativ som Visa, Mastercard, Neteller, Skrill och Trustly är de vanligaste. Samtliga av dessa funkar för både insättningar och uttag och är avgiftsfria.

Betsson Kundtjänst & Support

Betsson är inte sena med att marknadsföra sig som det spelbolag med snabbast svarstid på marknaden. De säger sig själva ha en svarstid på bara 30 sekunder via deras livechat, runt 2 minuter per mail och 0-2 minuter via telefon. De sätter alltså kunden i stort fokus och gör det också väldigt bra. Här får man hjälp med alla tänkbara problem och man får direkt kontakt med någon utav Betssons medarbetare, vilket gör dem till ett tryggt och pålitligt spelbolag.

Betsson Mobil

Betsson har utvecklat en mobilapplikation för att ge deras kunder den bästa tänkbara spelupplevelsen. I denna app kan man dels spela på deras fulla utbud inom sport och betting, men kan också ta del av deras övriga funktioner som exempelvis Poker. Vill eller kan man inte ladda ned deras app kan man direkt surfa in på hemsidan i valfri webbläsare, oavsett vilken enhet eller operativsystem man använder.

Bonuskod Betsson

Det krävs ingen kod för att aktivera sin bonus hos Betsson

Är spelvinster från Betsson skattefria?

Spelvinster hos Betsson är skattefria för svenska spelare.

Skriv en kommentar