SuperLenny – Oddsbonus och villkor

5 / 5

100 % upp till 500 kr

SuperLenny – Oddsbonus och villkor

  • 100 % insättningsbonus upp till 500 kr
  • Sätt in 500 kr, spela för 1 000 kr
  • Omsättningskrav: 8x bonusbeloppet
  • Lägsta odds: 2.00
  • Ingen bonuskod krävs

Fördelar

Nackdelar

SuperLenny – Oddsbonus och villkor info

Namn SuperLenny – Oddsbonus och villkor
Hemsidans URL www.superlenny.com
Minsta insättning Omsättningskrav: 8x bonus

SuperLenny Betting bonus och bonusvillkor

SuperLenny är en het aktör på marknaden och gör verkligen sin röst hörd. Med sin nya välkomstbonus ges alla nya kunder chansen att utveckla och ta deras spelande till en ny nivå. Vid en första insättning hos SuperLenny dubblar de insatsen (100%) upp till 500 kr. Bonusbeloppet behöver omsättas åtta (8) gånger, detta till ett minimum odds om 2.00 per spel. För att ta del av bonusen behöver du göra en minsta insättning om 100 kr och efter att du utnyttjat bonusen har du 30 dagar på dig att omsätta bonusvillkoren. Likt många andra odds bonusar på marknaden kan du inte nyttja bonusen om du använder dig av Skrill eller Neteller som betalningsalternativ.

Såhär går du tillväga:

  • Registrera dig genom att klicka här
  • Skapa ett konto. Ingen bonuskod krävs.
  • Gör en insättning på upp till 500 kr
  • Din insättning matchas så du har 1 000 kr

 

Hämta bonus!

Superlenny recension

SuperLenny har på kort tid utvecklats till en av de mest välkända aktörerna på marknaden. De har verkligen profilerat sig bland sina kunder, mycket tack vare deras framgångsrika reklam på TV och internet, med en gitarrspelande man med en ordentlig ”Rock-aura”. Väl inne på SuperLennys hemsida så har vi en väldigt gemytlig navigation där man enkelt hittar vad man söker. De erbjuder ett brett utbud med mängder av sporter och spel. Som de flesta andra spelbolagen så är de störst inom fotbollen, men har som ovan nämnt ett väldigt brett register med spel på lägre divisioner inom mindre kända sporter.

De har en välutvecklad site för att kunna spela från samtliga enheter. Datorer, mobiler och surfplattor är samtliga ett självklart alternativ för deras tjänst. Något som de dock inte erbjuder i dagsläget är livestream, men kan mycket väl komma att erbjudas i framtiden, sett till deras framfart.

Superlenny Insättningar och uttag

Superlenny erbjuder ett flera olika alternativ för både insättningar och uttag. De vanligaste alternativen är: Visa, Mastercard, Maestro, Neteller, Paysafecard, Skrill och Trustly. Notera att avgifter kan tillkomma, där Visa, Mastercard och Maestro debiteras med 2,5 %, medan Paysafecard uppgår till 5 %.

De alternativ som även är tillgängliga för uttag är: Visa, Neteller och Skrill.

Superlenny Kundtjänst & Support

Superlenny är ett spelbolag som inte gör avkall på deras service gentemot sina kunder. De erbjuder därför alla tänkbara alternativ för att hjälpa till vid eventuella problem. Deras livechat är ständigt bemannad och har en oerhört kort svarstid vid ställd fråga. Samma gäller om man väljer att kontakta någon utav deras medarbetare per telefon, där man når dem på: +46 (0) 218138046. Har man ingen direkt brådska kan man skriva sin fråga till mailadressen: support-se@superlenny.com, som generellt besvaras inom de närmsta 24 timmarna.

Superlenny Mobil

Det krävs ingen nedladdad mobilapplikation för att ta del av Superlennys breda utbud via mobil eller surfplattan. Det är bara att surfa in på valfri webbläsare, precis som vid datorn, varpå man kommer till en anpassad version för just den enheten som används. Otroligt smidigt och funkar i alla lägen, oavsett vart man befinner sig.

Bonuskod Superlenny

Det krävs ingen bonuskod för att aktivera bonusen hos Superlenny

Är spelvinster från Superlenny skattefria?

Spelvinster och uttag från Superlenny är skattefria för svenska spelare.

Skriv en kommentar