Bethard – Oddsbonus och villkor

5 / 5

Upp till 500 kr extra

Bethard – Oddsbonus och villkor

  • 500 kr i extrapengar
  • Få 50 kr för varje gång du omsätter 1 000 kr

Fördelar

Nackdelar

Bethard – Oddsbonus och villkor info

Namn Bethard – Oddsbonus och villkor
Hemsidans URL www.bethard.com
Minsta insättning Inga omsättningskrav

Bethard Betting bonus och bonusvillkor

Bethards odds bonus är utformad på följande vis. Du sätter in pengar och spelar på odds och betting och för varje gång du omsätter 1 000 kr får du 50 kr i cash på kontot. Det här kan upprepas totalt 10 gånger och således ge dig en maximal bonus om 500 kr. Gå till Bethards hemsida för att börja spela på mängder av världens sporter och ligor.

Såhär går du tillväga:

  • Registrera dig genom att klicka här
  • Skapa ett konto. Ingen bonuskod krävs.
  • Erhåll 500 kr extra
  • Få 50 kr för varje gång du omsätter 1 000 kr.

Hämta bonus!

Bethard recension

Bethard är en relativt ny aktör på marknaden. Bolaget startades 2014 och har sedan dess marknadsfört sig hårt och gjort det otroligt bra. De har etablerat sitt namn på marknaden och är för många ett välkänt spelbolag som rekommenderas av många. De har inte samma finansiella slagkraft som många andra spelbolag och kan därför inte riktigt mäta sig med övriga spelbolags bonusar och dess omsättningskrav, men utöver det har de ett väldigt brett utbud på samtliga sporter runtom i världen.

Vi kan betta på statiska matcher och liveodds på världens alla sporter. Fotboll, tennis, kampsport, amerikansk fotboll, ishockey och de övriga stora sporter. Utöver detta har de även adderat politiska händelser, eSport och diverse annat, som verkligen trappats upp på sistone. De ser hur intresset för specifika marknader ökar och hänger med på resan omedelbart för att ge sina kunder den bästa möjliga upplevelsen.

Bethard startades av spelare själva, vilket märks tydligt i hur de väljer att bygga upp sin struktur. Fokus på kunderna och vad kunderna efterfrågar, vilket appliceras hos Bethards samtliga plattformar.

Bethard Insättningar och uttag

Hos Bethard kan man välja av en rad olika in- och utbetalningslösningar. De vanligaste alternativen är som bekant Visa, Mastercard för kreditkort, men även e-plånböcker som Neteller, Trustly och Skrill är utmärkta alternativ om det passar bättre. Det är alltid tillgängligt att göra insättningar och uttag, på såväl dator som mobila enheter.

Bethard Kundtjänst & Support

Det går att nå Bethard varje dag i veckan mellan 09.00-01.00, dels via deras livechat men också per telefon. Livechat och telefon är de bästa alternativen för att få sin fråga besvarad så snabbt som möjligt. Telefonnummer för tjänsten är: 0770-175751, som också besvaras mellan 09.00-01.00. För mailkontakt kan man direkt skriva sin fråga till support-se@bethard.com .

Bethard Mobil

För spel via mobilen hos Bethard är man bara ett klick ifrån. Man kan via valfri webbläsare direkt gå in och spela på deras anpassade webbsida. Man behöver alltså inte ladda ned någon app för att ta del av deras breda utbud, vilket förenklar processen när tillfället för spel väl är inne.

Bonuskod Bethard

Det krävs ingen kod för att aktivera sin bonus hos Bethard

Är spelvinster från Bethard skattefria?

Spelvinster hos Bethard är skattefria för svenska spelare. Spelbolaget har spellicens på den svenska marknaden.

Skriv en kommentar