10bet – Oddsbonus och villkor

5 / 5

Hemsidan är för närvarande inte i drift

10bet – Oddsbonus och villkor

  • 50 % insättningsbonus upp till 1 000 kr
  • Sätt in 2 000 kr, spela för 3 000 kr
  • Omsättningskrav: 6x bonusbeloppet + insättning
  • Lägsta odds: 1.60
  • Ange bonuskod: FD10BET

Fördelar

Nackdelar

10bet – Oddsbonus och villkor info

Namn 10bet – Oddsbonus och villkor
Hemsidans URL www.10bet.com

10bet är för närvarande inte i drift

10bet Betting bonus och bonusvillkor

10bet erbjuder sina nya kunder en välkomstbonus på 50% upp till 1 000 kr. För att ta del av bonusen behöver det nyregistrerade kontot tillsättas med ett insättningsbelopp som man själv önskar skall motsvaras i ytterligare bonuspengar. Bonusen aktiveras först efter att man har placerat ett spel för det belopp man önskar få bonus på, till minst 1,60 i odds. Därefter tillsätts spelkontot med en motsvarande bonussumma om 50% på det insatta beloppet som placerats på spel.

Efter aktiverad bonus behöver insättnings- och bonusbeloppet omsättas sex (6) gånger till ett minimum odds om 1,60. Valfria spel görs, men notera att handicap-spel (förutom 3-vägs-handicap) och diverse andra special-spel inte räknas in.

Såhär går du tillväga:

  • Registrera dig genom att klicka här
  • Skapa ett konto. FD10BET.
  • Gör en insättning på upp till 2 000 kr
  • Din insättning matchas så du har upp till 3 000 kr

 

Hämta bonus!

10bet recension

10bet erbjuder en högklassig upplevelse av odds på sport och övriga marknader. Hos 10bet tar vi del av över 2000 st före matchen-spel, samt lika många livespel till väldigt bra odds. Totalt sett erbjuds man över 60 000 tillgängliga marknader per månad, samt 25 000 marknader för live odds. Med det sagt förstår man säkert hur pass brett utbud 10bet faktiskt har, och hur de jobbar för att göra upplevelsen så bra som möjligt för sina kunder.

De erbjuder över 200 alternativ för sportspel på deras odds marknad och med sin relativt nylanserade liveodds-tjänst så erbjuds vi i stort sett lika många sport marknader som för just statiska (före matchen) spel. De har utöver detta, som kanske vore tillräckligt, en väldigt välanpassad mobilsida tillsammans med en fantastiskt bra och enkel design för datorer. Det gör din upplevelse hos 10bet desto bättre, när man kan undvika komplikationer i form av att man behöver leta efter spel eller marknader.

10bet Insättningar och uttag

Det finns flera alternativ för att göra både insättningar och uttag. De vanligast förekommande metoderna är med kort som exempelvis VISA, Mastercard eller Maestro. Vill man istället använda e-tjänster funkar det också bra med Neteller, Skrill eller traditionell banköverföring.

10bet Kundtjänst & Support

Vid eventuella frågor kan man kontakta 10bet direkt via deras livechat, som besvaras per omgående. Om man inte har någon direkt brådska kan man antingen söka sig fram själv bland deras listade FAQ, alternativt att skicka dem ett mail som i regel besvaras inom de nästkommande 24 timmarna. Mailadressen för kontakt är csd@support.10bet.com.

10bet Mobil

10bets tjänster och funktioner funkar lika bra för både datorer, mobiler och surfplattor. Med deras mobilanpassade webbsida kan man enkelt surfa in och ta del av deras fulla utbud oavsett vart man befinner sig, eller vilken enhet man använder.

Bonuskod 10bet

Hos 10bet anger du bonuskoden FD10BET för att ta del av deras odds bonus.

Är spelvinster från 10bet skattefria?

10bet har en beviljad svensk spellicens vilket innebär att vinster är skattefria.