ComeOn – Oddsbonus och villkor

5 / 5

400 % upp till 400 kr

ComeOn – Oddsbonus och villkor

  • 400 % insättningsbonus upp till 400 kr
  • Sätt in 100 kr, spela för 500 kr
  • Omsättningskrav: 8x bonus + insättning
  • Lägsta odds: 2.0
  • Ingen bonuskod krävs

Fördelar

Nackdelar

ComeOn – Oddsbonus och villkor info

Namn ComeOn – Oddsbonus och villkor
Hemsidans URL www.comeon.com
Minsta insättning Omsättningskrav: 8x bonus + insats

ComeOn Betting bonus och bonusvillkor

ComeOn har verkligen utmanat de övriga aktörerna med deras otroliga välkomstbonus. De erbjuder oss nu 400 % odds bonus upp till hela 400 kr. Vid en första insättning av 100 kr erhåller man alltså 500kr tillgängliga för spel. Sådana här summor brukar ofta väcka misstankar om orimliga omsättningskrav, men så är inte fallet med Comeon. Självklart blir det mer pengar att omsätta för att få tillgång till rena pengar, men med tanke på att det alltid baseras på hur många gånger bonusbeloppet skall omsättas, så är det här precis lika fördelaktigt som hos övriga aktörer. Bonusen behöver bara omsättas åtta (8) gånger till minst 2,0 i odds. Det är fullt rimligt och vi får genom Comeon stora möjligheter att påverka vår spelkassa mycket och snabbt.

Såhär går du tillväga:

  • Registrera dig genom att klicka här
  • Skapa ett konto. Ingen bonuskod krävs.
  • Gör en insättning på 100 kr
  • Din insättning matchas så du har 500 kr

 

Hämta bonus!

Comeon recension

Comeon satsar hårt på deras erbjudanden och bonusar. Det lockar till sig mängder av kunder och de har verkligen träffat rätt med deras utseende och tillgänglighet på samtliga plattformar. Det är få kunder som upplever några problem alls med Comeon, vilket gör dem till en pålitlig och seriös aktör på marknaden. De har lagt sitt största fokus på just de mobila enheterna, vilket gör att vi ständigt har möjligheten att placera spel vart vi än är. Vi erbjuds väldigt bra odds i förhållande mot många andra spelbolag, och har samtidigt ett väldigt brett utbud för val av spel.

ComeOn Insättningar och uttag

Hos ComeOn erbjuds man fyra (4) avgiftsfria dagar per månad. Skulle man göra fler uttag än så kostar det 50 kr per uttag, där minsta uttaget är 200 kr, medan en minsta insättning är 100 kr. Avgifter för insättningar kan variera mellan ingen avgift alls upp till 5 % i avgift. Detta beror på hur stor uttaget är, samt vilket alternativ man väljer. Följande alternativ är tillgängliga för insättning: Visa, Mastercard, Maestro, Neteller, Skrill, Ucash och Paysafecard med flera. För mer information om respektive alternativ kan man enkelt klicka sig fram via ComeOn’s hemsida.

För utbetalningar gäller inte samtliga alternativ, utan följande är godkända för både insättningar och uttag: Visa, Visa Electron, Neteller, Skrill, Trustly och Entropay.

ComeOn Kundtjänst & Support

ComeOn kommer man enklast i kontakt med via deras livechat som besvaras med kort varsel inom tidsramen 10.00-23.00. Övriga alternativ för svar på frågor är självklart mail eller genom att söka sig till svar på deras hemsida. Mailadress för frågor och svar är: kundtjanst@comeon.com, där de normalt sett svarar inom 24 timmar efter förfrågan.

ComeOn Mobil

Man kan ta del av ComeOn’s fulla utbud via både sin mobil och surfplatta utöver datorn. Deras mobilanpassade hemsida är fullt fungerande och man ges samma möjligheter och upplevelser som via datorn. Med tanke på den rådande digitaliseringen är det viktigt att hänga med i anpassningen som deras kunder kräver, däribland spel via mobil och surfplattor. Viktigt är också att samtliga funktioner är tillgängliga, så som liveodds, livechat och övriga odds/sport spel, vilket ComeOn helt klart lever upp till.

Bonuskod Comeon

Hos ComeOn krävs det ingen bonuskod för att aktivera välkomstbonusen.

Är spelvinster från Comeon skattefria?

Samtliga spelvinster från ComeOn är skattefria. Spelbolaget har även svensk spellicens.

Skriv en kommentar