Hur värdesätter jag en spelbonus?

Hur du värdesätter en spelbonus är lite upp till dig själv, men det finns vissa punkter att förhålla sig till. Det är inte bara att välja första bästa bonus, utan vissa är betydligt mycket sämre än andra. De flesta seriösa spelbolag förhåller sig till varandra och dessa sticker inte ut jättemycket till det sämre, men håll koll och värdera samtliga bolag.

Hur vi på Spelbonusar.net värdesätter bonusar

Vi strävar efter att vara sajten som gör det enkelt för dig som läsare. Vi anser inte att man skall behöva läsa mängder av dold text i regler och villkor för att få reda på omsättningskrav och dylikt. Därför har vi redogjort för de spelbolag vi anser vara bäst på marknaden. Det finns en hel uppsjö av aktörer idag och konkurrensen är stenhård, men det är bara till vår fördel.

Samtliga aktörer försöker komma på nya bonusar och bättre förmåner för dig som kund, just får att värva nya och fler kunder. Det här innebär att de övriga hakar på, och ständigt försöker vara bättre. Summan av detta är att samtliga spelare kan ta del av mängder av bra bonusar. Dessa har vi recenserat och sammanställt här på vår sajt, som vi kommer lista nedan.

Det är viktigt att ha följande i beaktning.

  1. Omsättningskrav
  2. Hur höga/låga odds tillåtna
  3. Antal dagar att omsätta
  4. Om systemspel är tillåtet
  5. Hur hög procentuell ökning
  6. Maximal matchad insats
Rank Casino Bonus Rating Visit
1 Hemsidan är för närvarande inte i drift VisitReview
2 VisitReview
3 Ingen spelbonus just nu VisitReview
4 Upp till 500 kr extra VisitReview
5 200 kr riskfritt spel VisitReview
6 Ingen bonus just nu VisitReview
7 100 % upp till 1 200 kr VisitReview
8 100 % upp till 500 kr VisitReview
9 200 % upp till 2 000 kr VisitReview
10 100 % upp till 2 500 kr VisitReview