Bästa oddsen på Stanley Cup-finalen

Bästa bonusar och odds på NHL-slutspelet

Nashville har skrivit historia genom att bara ta sig till Stanley Cup-final. NHL-laget har aldrig nått framgångar som nu och det råder hockey-feber i staden. Det är makalöst tryck i arenan och spelarna ser ut att flyga fram på hemmaplan, men räcker det?

Hittills har båda lagen spelat sanslöst bra på respektive hemmaplan, men inte räckt till som gästande lag. Med idel hemmasegrar, så skulle det här innebära att Pittsburgh Penguins lyfter bucklan för andra året i rad. Det är nu dags för Game 6, där Nashville behöver kvittera matchserien för att hålla hoppet vid liv. Matcherna är fartfyllda och vi bjuds på mycket mål. Faktum är att de åtta senaste matcherna mellan just Nashville och Pittsburgh har resulterat i hela 49 mål, vilket ger ett målsnitt på 6,125 mål/match. Efter en 6-0-vinst senast för Pittsburgh på hemmaplan vänder de nu mot Nashville, där hemmalaget står som favoriter att vinna matchen. Vid eventuell vinst för hemmalaget i nästa match, så lever finalserien i allra högsta grad och utgången är därmed oviss. Med två matchbollar är Pittsburgh favoriter att lyfta bucklan, men klarar de av att stå emot den massiva pressen från såväl Nashville som hockeylag, men också den ”sjunde spelaren” i publiken på läktaren? Det är nu läge för Nashville att flytta pressen mot Pittsburgh, som kommer få en oerhört tuff slutstrid.

Värt att notera är att Pittsburgh under hela finalserien endast har haft två(!) spelare som skjutit matchvinnande mål för laget. Dessa två spelare har under grundspelet spelat totalt 49 matcher, sammanslaget. Trots deras fantastiska prestationer hittills, så ställer sig många frågan om de klarar av pressen när allting verkligen sätts på prov. Dessa spelare har inte spelat med sådan press som nu och för en relativt orutinerad spelare kan det få nervbägaren att rinna över. Det blir viktigt att stora ledartyper kliver fram.

Nedan finner du de bästa bonusarna för fortsatt spel på såväl slutspelsstriden i NHL, som spel på övriga marknader. Över/under-spel, vinnarspel och mycket annat i NHL-finalen, spel på Allsvenskan, Landskamper och övriga marknader. Ta del av de bästa bonusarna och få fördelaktiga verktyg för att bygga upp din spelkassa.

Stanley Cup vinnarspel högsta odds

Pittsburgh Penguins att vinna Stanley Cup: 1.26 – Spela hos Bet365 här

Nashville Predators att vinna Stanley Cup: 4.00 – Spela hos Bet365 här

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 Ingen spelbonus just nu VisitReview
2 100 % upp till 250 kr VisitReview
3 100 % upp till 1 000 kr VisitReview
4 400 % upp till 400 kr VisitReview
5 100 % upp till 2 500 kr VisitReview
6 100 % upp till 1 000 kr VisitReview
7 Ingen bonus just nu VisitReview
8 Upp till 2 000 kr free bet VisitReview
9 100 kr riskfritt spel VisitReview
10 VisitReview