Betsafe – Oddsbonus och villkor

5 / 5

100 % upp till 1 000 kr

Betsafe – Oddsbonus och villkor

  • 100 % insättningsbonus upp till 1 000 kr
  • Sätt in 1 000 kr, spela för 2 000 kr
  • Omsättningskrav: 6x bonusbeloppet
  • Lägsta odds: 1.50
  • Ingen bonuskod krävs

Fördelar

Nackdelar

Betsafe – Oddsbonus och villkor info

Namn Betsafe – Oddsbonus och villkor
Hemsidans URL www.betsafe.com
Minsta insättning Omsättningskrav: 6x bonus
Uttagsmöjligheter 6x bonusbeloppet (min. odds 1.50)

Betsafe Betting bonus och bonusvillkor

Betsafe erbjuder sina nya kunder en väldigt förmånlig bonus. De dubblar den första insatsen, upp till 1 000 kr. Det innebär att man totalt sett kan erhålla hela 2 000 kr att spela för direkt efter man registrerat konto och gjort sin första insättning. Det är ett väldigt bra komplement för att successivt kunna bygga upp sin spelkassa mot högre höjder. Om man tar del av bonusen behöver bonusbeloppet omsättas sex (6) gånger, detta till minst 1,50 i odds. Sagt och gjort, så är hela det tillgängliga beloppet på spelkontot redo för uttag eller fortsatt spel.

Såhär går du tillväga:

  • Registrera dig genom att klicka här
  • Skapa ett konto. Ingen bonuskod krävs.
  • Gör en insättning på upp till 1 000 kr
  • Din insättning matchas så du har 2 000 kr

Hämta bonus!

betsafe recension

Betsafe är ett etablerat spelbolag och är nu en av de ledande aktörerna på marknaden. De mäter sig med de allra största spelbolagen och erbjuder ständigt sina kunder tjänster och erbjudanden av högsta kvalité. Vi får dels en väldigt förmånlig välkomstbonus, men utöver det ges man ständigt möjlighet till nya erbjudanden och bonusar under resans gång. De har en tillfredsställande design som gör det oerhört enkelt att navigera fram till de val man söker. Detta görs antingen via datorn, deras mobilanpassade webbsida, alternativt att ladda ned deras välutvecklade mobilapplikation. För att summera Betsson så är de ett pålitligt och bra spelbolag, som ständigt förser sina kunder med upplevelser utöver det vanliga.

Betsafe Insättningar & Uttag

Betsson har väldigt fördelaktiga alternativ när det kommer till både insättningar och uttag. De erbjuder en mängd olika alternativ och man behöver aldrig vara orolig för att de inte erbjuder den tjänst som önskas. Insättningar sätts direkt in på spelkontot, medan uttag kan ta något längre tid. Generellt brukar pengarna finnas på bankkontot redan dagen efter, men det kan ta upp till 2-3 bankdagar beroende på vilket alternativ man väljer.

Betsafe Kundtjänst & Support

Betsafe skryter friskt om deras kundservice och support. Detta med all rätt! De sätter sina kunder i fokus i alla lägen och låter dig inte vänta om någon fråga dyker upp. För att försäkra sig om att detta hålls så erbjuder de garantier för deras svarstider. För deras livechat lovar de svar inom 60 sekunder, samt frågor ställda via mail skall besvaras inom 60 minuter. Håller de inte sitt löfte om det här, så erhåller man 50 kr i bonus. Med det här upplägget blir man aldrig missnöjd. Får man svar inom den angivna svarstiden är man nöjd, men skulle det dröja ytterligare så är det få spelare som tackar nej till en förmånlig bonus om 50 kr.

Betsafe Mobil

Betsafe har utvecklat en mobilapplikation som erbjuds till deras kunder. Det här är för att garantera den bästa prestandan oavsett vilken enhet man surfar på. Appen funkar självklart lika bra för såväl Android som iOS och den är helt klart att rekommendera när det kommer till spel via mobila enheter. Har man inte möjlighet till att ladda ned appen, så funkar det självklart lika bra med att surfa in på deras mobilanpassade webbsida i valfri webbläsare, där man också kan ta del av deras fulla utbud.

Bonuskod Betsafe

Det krävs ingen bonuskod för att aktivera sin bonus hos Betsafe

Är spelvinster från Betsafe skattefria?

Spelvinster och uttag från Betsafe är skattefria för svenska spelare. Betsafe har sökt och fått beviljad spellicens på den svenska marknaden.

Skriv en kommentar