Bästa odds på Silly season

Silly season – bästa odds och bonusar för spelar- och tränar-övergångar.

Silly season är i full gång och det börjar vilt spekuleras bland många stjärnspelare. Det här är ett år där många storstjärnor och glänsande talanger får mycket uppmärksamhet. Flera spelare med utgående kontrakt, talanger som skall värvas av de största klubbarna och storlagen spänner musklerna i en tid där priserna är högre än någonsin tidigare.

Det går att jämföra spelarövergångar med aktier och börsen i vissa lägen. Spekulationer från framförallt media påverkar oddsen oerhört mycket, men det har även visat sig att skriverier även kan komma att påverka försäljningspriset för spelare. Vi har under veckan läst spekulationer kring att Conte skall ha sänt Diego Costa ett SMS om att han inte längre var önskvärd i tränarens trupp för kommande säsong. Direkt sägs detta ha påverkat försäljningspriset med hela 10 MEUR, vilket blir en stor ekonomisk smäll för Chelsea om uppgifterna visar sig sanna.

Det är spännande tider och det är underhållande att få följa dagligen, med nya skriverier, uttalanden och mycket annat som är fritt för allmänheten att tolka. Hos de flesta spelbolagen erbjuds man möjlighet att faktiskt spela på utgången av dessa spekulationer, där man kan betta på om spelaren blir kvar i sin befintliga klubb, eller om det blir klubbyte. Oddsen varierar kraftigt och vid ”långtidsspel” som dessa är det viktigt att jämföra och välja det bästa oddset.

Så… Hur går det för Zlatans fortsatta karriär? Chanserna för en förlängning med United verkar utdömda, varpå intresset från övriga klubbar ökar. Lämnar Zlatan för MLS? Milan? Kan vi spekulera i en återkomst till Sverige? Jämför odds och spela på vad du tror redan idag!

Följ nedan tabell, jämför odds och bonusar och sätt igång med ditt spel.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 Ingen spelbonus just nu VisitReview
2 Hemsidan är för närvarande inte i drift VisitReview
3 200 kr riskfritt spel VisitReview
4 100 % upp till 1 000 kr VisitReview
5 1 000 kr free bet VisitReview
6 100 % upp till 250 kr VisitReview
7 100 % upp till 1 000 kr VisitReview
8 100 % upp till 1 000 kr VisitReview
9 1 000 kr free bets VisitReview
10 Upp till 2 000 kr free bet VisitReview