U21 EM vinnarodds

U21 EM börjar dra ihop sig och vi har nu kommit fram till semifinal. Vilka tar sig till final, och vilka vinner turneringen?

Som bekant gick det inte alls som väntat för Sverige under U21 i år. Man vann turneringen senast, men lyckades bara få med sig ynka två poäng under gruppspelet, som alltså inte var bra nog. De lag som däremot lyckades ta sig vidare var England, Tyskland, Spanien och Italien som nu gör upp om finalplatsen. Under semifinalerna är det England som möter Tyskland och Spanien som tar sig an Italien. Utgången av båda matcherna är på förhand ovissa, men spelbolagen är tydliga med favoritskapet. Så här ser semifinal-oddsen ut:

England (3.10) – Oavgjort (3.40) – Tyskland (2.25)
Spanien (1.65) – Oavgjort (3.80) – Italien (5.00)

Enligt spelbolagen är det alltså Tyskland och Spanien som är favoriter att ta sig till final. Det är dock inget som är skrivet i sten, utan vi har under turneringen kunnat bilda oss själva en egen uppfattning efter hur lagen presterat, för visst är det så att lag av hög kvalité kan göra både dåliga matcher och turneringar. Vilka tror du tar sig vidare?

Vidare har spelbolagen också på förhand listat oddsen för vilka som vinner hela turneringen utefter förutsättningarna före semifinalerna. Såhär ser oddsen ut för vinnare av U21 EM:

Spanien (2.13)
Tyskland (3.92)
England (5.31)
Italien (5.83)

Även här ser vi självklart en liknande bild av favoritskapet i semifinalerna, men med två matcher kvar att spela för att vinna turneringen så kan mycket hända. Det räcker med en skräll där exempelvis Italien och England vinner sina respektive matcher, så kommer utgången bli en skräll likaså. Här finns möjligheter till att antingen spela på någon utav favoriterna, eller att vara våghalsig och ge sig på en skräll-vinst för någon utav lagen. Under nedan lista finns de bästa odds bonusarna för turneringens kvarvarande matcher. Välj den bonus som passar dig själv bäst, men kom ihåg att aldrig spela för mer än du har råd att förlora.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 Ingen spelbonus just nu VisitReview
2 VisitReview
3 Upp till 500 kr extra VisitReview
4 1 000 kr free bet VisitReview
5 Ingen bonus just nu VisitReview
6 Ingen bonus just nu VisitReview
7 400 % upp till 400 kr VisitReview
8 1 000 kr free bets VisitReview
9 1 000 kr free bets VisitReview
10 400 kr free bets VisitReview