Scandibet – Oddsbonus och villkor

5 / 5

Ingen bonus just nu

Scandibet – Oddsbonus och villkor

  • Ingen bonus just nu

Fördelar

Nackdelar

Scandibet – Oddsbonus och villkor info

Namn Scandibet – Oddsbonus och villkor
Hemsidans URL www.Scandibet.com

Scandibet Betting bonus och bonusvillkor

Hos Scandibet får alla nya spelare en förmånlig välkomstbonus direkt efter registrering och insättning. Välkomstobnusen innebär att man får sin insättning matchad med 25 % upp till 500 kr, vilket innebär att oavsett storlek på insättningen, så erhåller man en procentuell ökning om 25 % upp till att bonusen uppgår till 500 kr. Vid insättning om maximalt 2 000 kr, så erhåller man direkt 2 500 kr att spela för. Väl vid aktiverad bonus behöver man omsätta bonusen 10 gånger, till minimum 1.90 i odds. Bonusen som erbjuds är ett väldigt bra tillskott i spelkassan för vidare uppbyggnad och för större vinster och kan appliceras på i stort sett alla deras betting marknader. Notera att minsta insättning för att kvalificera sig för bonusen är 300 kr och att insättningar gjorda med Neteller och Skrill inte är godkända alternativ.

Såhär går du tillväga:

  • Registrera dig genom att klicka här
  • Skapa ett konto. Ingen bonuskod krävs.
  • Gör en insättning på upp till 2 000 kr
  • Din insättning matchas med 20 % så du har 2 500 kr att spela för

 

Hämta bonus!

Scandibet recension

Scandibet är en ny och spännande aktör på marknaden, med direkt fokus på den Skandinaviska marknaden. Deras site är översatt på fyra språk, där Svenska, Norska, Finska och självklart Engelska ingår. De erbjuder en komplett lösning för betting med över 20 000 events att spela på månatligen. De har en väldigt bra struktur på sidan och de marknader som erbjuds är enkelt överskådliga för att så enkelt som möjligt kunna navigera sig fram. De erbjuder spel på mängder av sporter och turneringar, men även virtuell betting, där slumpen är avgörande. Scandibet kommer vi sannolikt höra och se mycket mer av framgent då de redan nu erbjuder en tjänst bra nog för att konkurrera med många av de stora aktörerna. De når ut till sina kunder på ett bra sätt och man får ett pålitligt och säkert intryck av spelbolaget.

Scandibet Kundtjänst & Support

Skulle något problem uppstå, eller om man har några allmänna frågor att ställa till Scandibet så behöver man aldrig vara orolig att inte få kontakt. De har en kanonbra kundtjänst som är bemannad alla dagar på året, dygnet runt. Det enklaste alternativet är att ta direkt kontakt med någon av deras medarbetare via deras livechat där svarstiden är som snabbast. Skulle det inte vara ett direkt brådskande ärende är man annars välkommen att skicka dem ett mail till support@scandibet.com, som de besvarar så fort de kan.

Scandibet mobil

För att spela hos Scandibet via mobila enheter så är det bara att enkelt surfa in på deras hemsida i valfri webbläsare. De har anpassat sidan till samtliga mobila enheter, vilket innebär att det inte spelar någon roll om du surfar på en mobil eller surfplatta, Andriod eller iOS. Man ges precis lika bra spelupplevelse oavsett och man kan alltid ta del av deras fulla utbud.

Bonuskod Scandibet

Det krävs ingen bonuskod för att aktivera sin bonus hos Scandibet.

Skriv en kommentar