Redbet – Oddsbonus och villkor

5 / 5

1 000 kr free bets

Redbet – Oddsbonus och villkor

  • Erhåll free bets upp till 200 kr
  • Placera ett spel om 100 kr, få 200 kr i free bet
  • Inget omsättningskrav
  • Lägsta odds: 1.80
  • Ingen bonuskod krävs

Fördelar

Nackdelar

Redbet – Oddsbonus och villkor info

Namn Redbet – Oddsbonus och villkor
Hemsidans URL www.redbet.com
Minsta insättning Fördelat på tre gratisspel

Redbet Betting bonus och bonusvillkor

Hos Redbet erbjuds alla nya kunder en förmånlig bonus i form av tre free bets. Efter en första insättning om minst 200 kr, så erhåller man motsvarande belopp gånger två i form av free bets. För att bonusen skall aktiveras behöver man placera ett spel (endast singelspel räknas) på valfri match till minst 1,80 i odds. Därefter erhåller man alltså 200 kr att spela fritt för i två omgångar, det vill säga för två spel, totalt 400 kr. Vid eventuella vinster av de free bets som erbjuds, så räknas inte bonusbeloppet in i vinstpengarna. Utöver det här gäller inga omsättningskrav för vinstpengarna. Hos Redbet ges man alltså chansen tre gånger för den första insatta hundralappen, vilket är väldigt bra för spelare som önskar ett mindre risktagande.

Såhär går du tillväga:

  • Registrera dig genom att klicka här
  • Skapa ett konto. Ingen bonuskod krävs.
  • Gör en insättning på 400 kr.
  • Du erhåller 400 kr i free bets.

 

Hämta bonus!

Redbet recension

Redbet är rakt igenom ett svenskt bolag, uppstartat av två professionella spelare som hade en vision och en idé om hur de ville att spelmarknaden skulle utvecklas. Sagt och gjort grundade de Redbet, som idag är ett välkänt bolag framförallt på den nordiska marknaden. De har begränsat sig åt vad de tycker är viktigast inom betting, vilket för dem är de största sporterna så som fotboll, ishockey, amerikansk fotboll med flera. Med det sagt innebär de inte att utbudet avtar där, men det är deras huvudfokus. Tydligt är att de hade ett mål om hur de ville förenkla processen vid spel på odds. De har med sin enkla design på hemsidan gjort det väldigt tydligt och enkelt för sina kunder att navigera fram till diverse flikar och kategorier. Bara det här i sig får deras kunder att känna sig trygga och bekväma hos Redbet. För spel på liveodds görs inga undantag här, utan man erbjuds ett väldigt brett utbud med spännande spel och marknader för diverse sporter. Liveodds på hörnor, inkast och många andra specialare gör spelandet än mer intressant. Hos Redbet spelar man lika enkelt på såväl dator som mobila enheter, direkt via webbläsaren.

Redbet Insättningar & Uttag

Redbet erbjuder flera olika alternativ för både insättningar och uttag. De vanligaste insättningsalternativen som Visa, Mastercard, Skrill, Neteller med flera är självklart tillgängliga. Redbet har ett minimibelopp för både insättningar och uttag som är 20€, eller motsvarande summa i annan valuta. Vid insättningar med Visakort och Mastercard tar de även en avgift på 2,5%, samt 4% för det lite mer ovanliga alternativet Paysafecard. Insättningsalternativen är även alternativ för uttag, där man enkelt kan föra över pengar till motsvarande alternativ som insättning gjorts på.

Redbet Kundtjänst & Support

För att kommunicera med Redbet kan man välja flera olika alternativ. Det alternativ med snabbast svarstid är deras utvecklade livechat, som svarar nästan direkt. Väljer man andra alternativ är deras mailadress eller telefon att föredra. Man når Redbet via mailadressen: se-support@redbet.com, där mail allt som oftast besvaras inom 24 timmar, alternativt deras telefonnr: +46 (0)8 667 33 22, där man får direktkontakt med en utav medarbetarna hos spelbolaget.

Redbet Mobil

De har ännu inte utvecklat någon mobilapplikation för att ta del av deras tjänster. Dock har de utvecklat deras hemsida till en mobilanpassad version, där man kan utnyttja deras spelutbud och tjänster minst lika bra som framför en dator. Deras mobilanpassning går givetvis hand i hand med såväl mobiler som övriga surfplattor. Inga undantag görs mellan Android eller iOS, utan går att applicera med samtliga plattformar. Oavsett enhet kan man ta del av spel på matcher, göra insättningar och uttag, och allt därtill.

Bonuskod Redbet

Hos Redbet krävs ingen kod för aktivering av bonusen.

Är spelvinster från Redbet skattefria?

Redbet är ett svenskt bolag, men verksamheten bedrivs genom deras spellicens på Malta. Därav är alla vinster skattefria.

Skriv en kommentar