U21 EM Odds – Gruppvinnare

Hur börjar – och slutar – grupperna? Sverige spelade 0-0 mot England i den inledande turneringsmatchen och fick åtminstone en poäng med sig. Nu är det dags för Grupp B och C.

Att Sverige bara fick med sig en poäng kan man inte riktigt vara nöjda med. Om man på förhand kunde välja en poäng mot ett oerhört starkt England, så vore det en sak, att man i slutskedet av matchen missade en straff för vinst, är en annan. Straffmissen kostade Sverige segern, men än dock en hyfsad start på turneringen med en poäng i bagaget.

Under lördagen inleds de övriga grupperna, där Spanien och Tyskland är klara favoriter i respektive grupp. Vi såg de större nationerna vara favoriter även när Sverige vann guldet, men vi lyckades överträffa alla förväntningar och gick hela vägen. Kan Sverige upprepa bedriften i år, eller kan det vara en annan nation som skräller och slår underifrån? Det återstår att se. Ett, eller fler, långspel under turneringen i form av turneringsvinnare, gruppvinnare eller annat är alltid spännande att ha under turneringens gång.

Gällande grupp B och C, så är oddsen fortfarande i stort sett orörda eftersom inga matcher spelats. Så här ser oddsen hos Betsson ut för respektive grupp:

Grupp B – Vinnare:

Tyskland – 1.95

Italien – 3.25

Danmark – 7.00

Tjeckien – 7.50

Grupp C – Vinnare:

Spanien – 1.85

Portugal – 2.75

Serbien – 7.00

FYR Makedonien – 17.00

Det ser alltså på förhand ut att bli en match mellan Tyskland och Italien, samt Spanien och Portugal. Det är mycket möjligt att så blir fallet, men Danmark hade ett väldigt starkt genrep mot Sverige och att räkna ut Serbien vore dumdristigt. Kan något utav lagen skrälla och ta sig vidare, eller till och med vinna gruppen?

Undersök, värdera och hitta ett spel. Ibland kan magkänslan vara god nog för att få ett tillskott i kassan. Betting i allmänhet, men EM i synnerhet, görs sig bäst med en lämplig bonus för maximal avkastning. Ta del av någon utav bonusarna som erbjuds här hos Oddsbonus24 och lägg ditt första spel.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 2 500 kr + 150 kr gratisspel VisitReview
2 100 % upp till 2 500 kr VisitReview
3 VisitReview
4 400 kr free bets VisitReview
5 50 kr free bet VisitReview
6 Ingen spelbonus just nu VisitReview
7 Upp till 2 000 kr free bet VisitReview
8 100 % upp till 1 000 kr VisitReview
9 400 % upp till 400 kr VisitReview
10 200 kr free bet VisitReview