Travbonusar – Bästa odds bonusar för trav

Trött på ATG och vill ha bättre odds på trav och dessutom travbonusar för att öka kassan till ditt spelande? Då är du på helt rätt sajt. Vi har gått igenom alla spelbolagen som erbjuder odds på trav och listat de bästa bonusarna för trav. Se topplistan här under:

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 Ingen spelbonus just nu VisitReview
2 100 % upp till 1 000 kr VisitReview
3 100 % upp till 500 kr VisitReview
4 100 % upp till 2 500 kr + 150 kr gratisspel VisitReview
5 200 % upp till 2 000 kr VisitReview
6 100 % upp till 1 000 kr VisitReview
7 100 % upp till 2 500 kr VisitReview
8 Upp till 2 000 kr free bet VisitReview
9 100 % upp till 250 kr VisitReview

På alla dessa spelbolag kan du spela på mängder av evenemang och lopp. De kanske populäraste spelen på sidor utanför ATG är head to head spel. Detta innebär att du i teorin ställer två kuskar mot varandraoch spelar på vem som ska placera sig bäst i loppet. Ett annat populärt spel är vinnarspel där du spelar på vem som kommer vinna loppet. Det är även möjligt att spela på placering i ett specifikt lopp, du kan exempelvis spela på att en häst kommer på placering 1-3 i loppet.

Om du inte redan har ett spelkonto hos någon av ovanstående spelbolag är det hög tid att skapa ett konto hos någon av dem för att maximera dina chanser att vinna pengar på trav. Samtliga spelbolag erbjuder överlag betydligt bättre odds än ATG och även intressanta spel som du inte kan få hos monopolet.

Olika former av trav bonusar

Vilken bonus ska man välja då? Ja, det beror lite på vad du är ute efter. Det finns så kallade insättningsbonusar där ditt insatta belopp matchas av spelbolagen upp till ett visst belopp, en bonus som passar bra för dig som vill spela lite större och på ett snabbt sätt bygga upp en bra startkassa. En annan form av bonus är riskfritt spel som innebär att du kan lägga ditt första spel och om detta går förlorat kommer spelbolaget återbetala insatsen till dig. Ett sådan riskfritt spel kan du exempelvis få hos betsson på hela 1 000 kr.