Tips för dig som är ny inom betting

Varje resa börjar någonstans. Alla kan inte vara experter på odds och betting från första dagen, utan det krävs tid och tålamod för att bli riktigt duktig och kunna vara vinnande i längden. Här kommer tipsen till dig som är relativt ny inom betting och som vill ta vinsterna till en högre nivå.

Tips för odds och betting

Betting är ingen dans på rosor. Det är långt ifrån enkelt att vinna mycket pengar på odds om man inte är oerhört noggrann i alla sina spel. Ibland kan man ha tur och vinna mycket pengar på ett, eller några få spel. Det skapar ofta en förvirring hos många spelare, som direkt börjar tro att betting är enkelt. Man måste alltid vara beredd på ”ups and downs”, det vill säga att ibland vinner man mycket och vice versa. Variansen inom betting kan vara väldigt stor, vilket är helt naturligt, men som alla inte är beredda på. Det är också då som betting kan börja bli farligt, när man inte är medveten om konsekvenserna som medföljer.

När man har en dålig period inom betting, så skall man alltid vara extra försiktig i sina spel. Det lönar sig inte att spela för större summor under en dålig period, utan det är där den stora utmaningen med tålamod spelar in. Man behöver hålla huvudet kallt och kanske spela för mindre pengar, på säkrare matcher. Även självförtroende är en bidragande faktor till positiv eller negativ avkastning. Med flera vinster i bagaget så är det lättare att hitta bra spel än om man har en förlust-streak på lika många matcher.

Var tålmodig. Spela inte för onödigt stora summor bara för det går dåligt, och sikta aldrig på att vinna tillbaka förluster omedelbart. Ibland finns det inte tillräckligt stort utbud för att spela över huvudtaget, så leta aldrig efter spel som inte finns – då kan betting bli farligt.

Sök efter höga odds och bonusar

Odds och insats är det som styr din avkastning. Högre odds och insats är lika med högre avkastning. Dock så är minskar sannolikheten för vinst ju högre odds man spelar på. Vad vi menar med att söka efter höga odds är om du har hittat ett spel som du verkligen tror på, och som du har analyserat tillräckligt mycket, så kan samma spel ha olika höga odds på olika sidor. Vi kan därför rekommendera att man har ett konto hos flera olika aktörer, just för att ha möjlighet att välja bäst odds för den match man ställt in siktet på.

Odds bonusar är också viktigt om man spelar långsiktigt. En odds bonus är en fördel man kan nyttja hos spelbolagen, så länge man är medveten om omsättningskraven. Allt som oftast kräver spelbolagen att man omsätter pengarna ett antal gånger innan de är godkända för uttag. Så länge man har för avsikt att spela så pass länge som omsättningskraven kräver, så är inte det här ett bekymmer. Se över de odds bonusar som du tycker passar dig bäst.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 kr VisitReview
2 100 % upp till 1 200 kr VisitReview
3 200 % upp till 2 000 kr VisitReview
4 Ingen bonus just nu VisitReview
5 400 % upp till 400 kr VisitReview
6 Bra odds & utbud VisitReview
7 100 % upp till 250 kr VisitReview
8 100 % upp till 2 500 kr + 150 kr gratisspel VisitReview
9 100 % upp till 1 000 kr VisitReview