Fotboll: Oddsbonusar och betting tips 2017

När det kommer till spel på fotboll inom betting, så finns det många saker att förhålla sig till. Det är inte bara att placera ett spel som många tror, utan det krävs ytterligare ansträngning från dig som spelare. Framförallt om du vill bli framgångsrik inom betting.

Betting på fotboll

Betting på fotboll må låta och se enkelt ut. Många delar uppfattningen om att det ”bara” är att placera ett spel på 1X2. Detta funkar, och vissa spel går in, men långsiktigt är det som att kasta pengarna i sjön. Att just spela på 1X2 ger dig något högre odds, men du är inte garderad på något sätt. Det kan vara väldigt svårt att sia om en utgång på förhand i en jämn match och då är dessa spel inte optimala. Det finns mängder av marknader för spel på fotboll och du bör överväga många av dem. Skapa dig en uppfattning om matchen och väg för- och nackdelar mot varandra.

En bra marknad för spel på fotboll är Asian handicaps. Detta innebär att man kan spela plus (+) eller minus (-) mot något av lagen. Spelar du exempelvis Lag 1 +0.5, så innebär det att laget redan från start ”leder” med 0.5 mål. Ett sådant spel blir därmed vinnande om laget antingen vinner eller spelar oavgjort i matchen. Det kan jämföras med dubbelchans, eller 1X/X2 om så önskas.

Övriga spel på fotboll kan vara om du anser att ett lag har extra goda chanser att vinna. Tror du exempelvis att laget kan vinna med fler än ett mål, så är Lag 1 -1.5 ett bra spel. Detta spel innebär att laget alltså ligger under med 1.5 mål inför matchen, och således behöver vinna med en marginal om två eller fler mål. Oddset förhöjs och du kan erhålla högre avkastning tack vare att du själv gjort lite efterforskning.

Asian handicap på fotboll

Hcp-spel är väldigt populära och kan ge dig goda förutsättningar till framgångsrika bets. Vid sådana spel ges du antingen större, eller lägre chans för ett vinnande spel, beroende på valet. Är du dock övertygad om att laget är mycket bättre, så är det ett bra sätt att komplettera oddset till det bättre. Överväg alltid spel på andra marknader innan du placerar ett vinnarspel. Det finns spel på över- eller underspel i matcher om du ser chans för målkalas, eller tvärtom om lagen brukar spela jämna matcher.

The sky is the limit, som det brukar låta.

Fotboll och oddsbonusar

För att sätta pricken över i:et bör du också se över lämpliga bonusar för ditt behov. Det finns, likt marknader på fotboll, väldigt många spelbonusar att ta del av. Nedan listar vi en rad spelbonusar som vi recenserat, och som vi anser är väldigt bra för dig som vill spela på fotboll.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 Upp till 500 kr extra VisitReview
2 200 kr riskfritt spel VisitReview
3 VisitReview
4 Ingen spelbonus just nu VisitReview
5 10 € gratis spel VisitReview
6 200 % upp till 2 000 kr VisitReview
7 300 % upp till 600 kr VisitReview
8 100 % upp till 1 000 kr VisitReview
9 500 % upp till 500 kr VisitReview
10 Hemsidan är för närvarande inte i drift VisitReview