Betser – Oddsbonus och villkor

5 / 5

10 € gratis spel

Betser – Oddsbonus och villkor

  • 10 € i gratis spel
  • Spela för 20 € - få 10 € extra
  • Inga omsättningskrav
  • Inget krav på lägsta odds
  • Bonuskod: Krävs ej

Fördelar

Nackdelar

Betser – Oddsbonus och villkor info

Namn Betser – Oddsbonus och villkor
Hemsidans URL www.betser.com
Minsta insättning Spela för 20 € - Få 10 €

Betser Betting bonus och bonusvillkor

Betser erbjuder sina nya kunder en något speciell välkomstbonus där du som sätter in och spelar för 20 euro får 10 euro extra i pengar. Detta innebär alltså att man satsar ungefär 200 kr och får då 100 kr extra oavsett utfall på din första insättning. Ett väldigt bra komplement för att utöka spelkassan och försöka ta vinsterna till en ny nivå med en förhållandevis låg risk. Utöver deras välkomstbonus har de fokuserat på ett bonussystem som fortlöper kontinuerligt utefter hur mycket du bettar, och baserat på hur höga eller låga odds. Inga omsättningskrav eller krav på lägsta odds tillämpas för dessa extra 10 €.

Deras bonussystem, Brains & Balls, innebär att man erhåller bonuspoäng för varje placerat spel. Detta baseras på hur höga eller låga odds man spelar på, vilket medför en större eller mindre bonus. Bonusarna tillhandahålls i form av gratis- och riskfria spel under resans gång.

Såhär går du tillväga:

  • Registrera dig genom att klicka här
  • Skapa ett konto. Ingen bonuskod krävs.
  • Gör en insättning på 20 €
  • Du får 10 € extra i pengar att lira för

 

Hämta bonus!

Betser recension

Betser är en nytänkande aktör på marknaden. Sedan deras start 2016 har de verkligen gjort avtryck hos oss spelare, med hård marknadsföring på såväl internet och sociala medier, som i TV-rutan. De är redan nu ett välkänt spelbolag som många nya spelare vänder sig till.

De har en stark bakgrund i form av mångårig erfarenhet inom branchen, och står stadigt på marknaden för vidare utveckling. De har ett nytänk i deras process, där de vill att sina kunder kontinuerligt skall tjäna pengar på omfattningen av deras spel, vare sig man vinner eller förlorar. Som nämnt ovan så erbjuder de kontinuerliga bonusar i form av riskfria spel och free bets, baserat på sina placerade spel. Det gör Betser till en pålitlig aktör som man gärna fortsätter spela hos, för att maximera sina möjligheter till ökade intäkter.

Deras design och utseende är oerhört bra och de har lyckats göra deras plattformar lättillgängliga och enkla att navigera på. Det finns få frågetecken när man väl söker efter information, vilket gör processen väldigt smidig. De erbjuder ett väldigt brett utbud och deras oddssättning ligger helt i linje med övriga stora aktörer på marknaden. Mobilanpassningen gör att vi har möjlighet att spela på deras marknader vart vi än befinner oss, vare sig vi är på jobbet, på bussen eller sitter på toaletten och snabbt behöver agera.

Betser Insättningar och uttag

Betser är ett nytänkande och hårt satsande spelbolag. Det innebär att de inte kan tumma på någonting alls. Smidiga insättningar och uttag är ett krav från samtliga kunder, vilket Betser också följt noga. De erbjuder flera olika alternativ, däribland Visa, Mastercard, Neteller, Skrill och Zimpler, där både insättningar och uttag funkar. Insättningar är helt avgiftsfria, medan uttag kräver en avgift om 2,5 %, bortsett från att man en gång i månaden får ett gratis uttag.

Betser Kundtjänst & Support

Betser har självklart flera olika alternativ även för deras kundtjänst. Man kan antingen vända sig till dem via mail eller via deras FAQ, där de listat de vanligast förekommande frågorna. Det bästa och enklaste alternativet är dock deras livechat som direkt ger respons på sina kunders frågor. Via livechaten kommer man i direkt kontakt med en medarbetare hos Betser under bemannade tider, detta mellan 10.00-24.00 alla dagar i veckan.

Betser Mobil

Betser har fokuserat mycket på att få över deras kunder till de mobila enheterna. De vill ge deras kunder den bästa tänkbara upplevelsen på samtliga enheter, varpå de utvecklat en mobilapplikation för både Android och iOS. Appen finns där samtliga andra appar finns att ladda ner, men självklart fungerar deras tjänster minst lika bra genom att direkt surfa in på deras hemsida i webbläsaren.

Bonuskod Betser

Ingen bonuskod krävs

Är spelvinster från Betser skattefria?

Spelvinster från Betser är skattefria för svenska spelare

One Response to “Betser – Oddsbonus och villkor”

Skriv en kommentar