Odds sidor med livestream 2017

Vill du kombinera ditt spelande med att titta på sport genom live stream direkt hos spelbolaget? Vi listar de bästa odds sidorna som erbjuder live stream till sina registrerade kunder.

Idag finns det flera spelbolag som tillhandahåller streaming. Detta fungerar som så att du inte behöver betala något för att se på tiotusentals evenemang varje år. Det som krävs är dock att du har ett registrerat konto hos odds sidan i fråga samtidigt som du har pengar på spelkontot. Inga avgifter tas dock ut för att sedan titta på matcherna och du behöver inte göra några löpande insättningar för att kunna streama.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 Ingen spelbonus just nu VisitReview
2 200 % upp till 2 000 kr VisitReview
3 200 kr free bet VisitReview
4 100 % upp till 2 500 kr + 150 kr gratisspel VisitReview
5 100 % upp till 2 500 kr VisitReview
6 100 % upp till 1 000 kr VisitReview

Ovanstående odds sidor som visar livestream är inte en fullständig lista och det finns fler spelbolag där du kan streama, vi anser dock att dessa är de främsta både när det kommer till utbud och upplevelse när du streamar.

Vilka evenemang visas?

Det visas numera massor av events genom gratis streaming hos odds sidorna. Exempel på några av de populäraste evenemangen är Serie A, La Liga och Bundesliga inom fotboll och för dig som är intresserad av tennis visas i princip samtliga turneringar från ATP touren, inklusive alla Grand Slam turneringar från Wimbledon, Australian Open, Franska Öppna och US Open. När det kommer till hockey kan du exempelvis se de svenska lagen i Champions Hockey League och KHL. Förutom detta visas även mängder av mindre utländska ligor och evenemang vilket kan vara fördelaktigt för dig som exempelvis spelar på lite mindre ligor.

Det bästa med spelbolagens streaming är självklart att den är kostnadsfri under förutsättning att du har medel på kontot.

Tyvärr har odds sidorna inte rättigheter att visa några av de absolut populäraste ligorna för svenskar som exempelvis Premier League, Champions League, Allsvenskan, Swedish Hockey League, NHL med flera. För att du ska kunna streama dessa krävs att du har ett konto på betalningstjänster som C More och Viaplay.