Betting på hockey och SHL

Oktober månad är en fantastisk månad för den som gillar hockey. Vi kan konstatera att de största och mest intressanta hockeyligorna är igång, och vi bjuds på hög dramatik redan från start. Såväl NHL som NHL är igång och nedan redogör vi för de spelbolag som erbjuder bäst utbud och bonusar för just dessa ligor.

Oddsbonus och betting: Ishockey

För dig som gillar betting och hockey så finns det väldigt stora marknader att tillgå just nu. Både NHL och SHL är igång och vi bjuds i stort sett varje dag på flera matcher att välja mellan. Olika spelbolag lägger olika stort fokus på just ishockey och det är där vi kommer in för att vägleda dig rätt. Vi har undersökt över några spelbolag vi anser ha en komplett tjänst när det kommer till betting, live stream, höga odds och oddsbonusar. Med det här sagt innebär inte det att övriga spelbolag är dåliga på dessa fronter, utan sett till helheten är det några som sticker ut lite extra.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 kr VisitReview
2 100 % upp till 2 500 kr VisitReview
3 200 % upp till 2 000 kr VisitReview
4 Ingen bonus just nu VisitReview
5 Ingen spelbonus just nu VisitReview
6 Upp till 2 000 kr free bet VisitReview
7 VisitReview

Betting på hockey är väldigt roligt, men kan också vara relativt svårt. Det är otroligt viktigt att man gör sin efterforskning här, för annars kan man snabbt vara illa ute. Hockey är en väldigt svängig sport och i alla hockey-ligor så är det vanligtvis ett tätt spelschema. Det här innebär att de bästa lagen inte alltid kan prestera på topp, så om man är aktiv på att hänga med, så kan man också skapa sig stora fördelar.

Ibland spelar vissa lag matcher två dagar i rad. Har man lite koll på hur lagen presterade i den ena matchen, kan man då också dra en slutsats om hur det kan tänkas se ut i den nästkommande. Allt sånt här spelar in. Har de motivation till att göra sitt bästa sett till tabellen? Saknar de några viktiga spelare? Spelar de sin bästa hockey på hemma- eller bortaplan? Väg in alla detaljer innan du placerar ditt spel för bästa möjliga avkastning.