Bästa odds för slutspelet i NHL

Grundserien är avslutad och vi har kommit fram till det berömda slutspelet. Åtta lag från respektive konferens skall göra upp om den åtråvärda pokalen. Vilket lag kan ta sig hela vägen?

NHL-slutspel 2018

Den 11 april drar slutspelet igång efter att alla lag har kämpat under 82 grundseriematcher. Även om lagen har spelat många omgångar hittills, så finns det mycket energi kvar att sätta till. Den här perioden är precis vad alla  spelare har kämpat för, och av erfarenhet så är NHL-slutspelet extra spännande jämfört med i Sverige. Lagen som kommer mötas i den första omgången av Stanley Cup-slutspelet är följande:

  • Nashville Predators vs Colorado Avalanche
  • Winnipeg Jets vs Minnesota Wild
  • Vegas Golden Knights vs Los Angeles Kings
  • Anaheim Ducks vs San Jose Sharks
  • Tampa Bay Lightning vs New Jersey Devils
  • Boston Bruins vs Toronto Maple Leafs
  • Washington Capitals vs Columbus Blue Jackets
  • Pittsburgh Penguins vs Philadelphia Flyers

Vi kan konstatera att vi direkt i den första omgången kommer få uppleva hög rivalitet mellan flera av lagen. Självklart är det rivalitet mellan samtliga klubbar som slåss om pokalen, men det kan sannolikt bli lite extra grinigt mellan exempelvis Vegas och LA Kings, Pittsburgh och Philadelphia, Anaheim och San Jose, med flera.

Den högsta rivaliteten mellan svenska klubbar är oftast när det vankas derby, det vill säga lagen som ligger närmst varandra geografiskt. När det kommer till NHL, så är det inte riktigt samma sak. Ligan utgörs av lag över hela USA och Kanada, vilket innebär att samtliga lag ligger långt bort från varandra geografiskt, vilket gör att andra aspekter ibland kommer in som rivalitetshöjare.

Betting och odds på NHL slutspel

Har du följt NHL under säsongen och vill fortsätta med odds och betting under slutspelet, så finns det många smarriga odds bonusar att ta del av. Slutspelet pågår under en lång period, varför vi kan rekommendera en insättningsbonus för dig som har för avsikt att spela under hela NHL slutspelet. En odds bonus som ger dig en procentuell ökning av din insättning behöver omsättas x antal gånger. Hur många gånger varierar mellan spelbolagen, så läs noggrant igenom regler och villkor för just den odds bonus du väljer. Nedan följer en tabell över odds bonusar som är lämpliga att erhålla inför slutspelet i NHL. Sök efter de bästa oddsen för NHL på respektive spelbolag. Det är inte alltid säkert att en aktör har bäst odds för samtliga matcher, utan det kan vara bra att ha ett konto hos flera olika aktörer för att enkelt kunna välja de bästa oddsen.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 200 kr VisitReview
2 100 % upp till 2 500 kr VisitReview
3 200 % upp till 2 000 kr VisitReview
4 100 % upp till 1 000 kr VisitReview
5 100 % upp till 1 000 kr VisitReview
6 100 % upp till 1 000 kr VisitReview
7 250 kr riskfritt spel VisitReview
8 100 % upp till 1 000 kr VisitReview