Allsvenskan omgång 13 bästa odds

Efter landslagsspel och dylikt är det nu dags för lagen att komplettera de resterande matcherna av omgång 13. Vilka har hållit sig i form och vinner den inledande omgången efter uppehållet?

Det har alltså varit sommarens längsta uppehåll och vi har gått i väntans tider efter allsvensk fotboll. Det är nu dags igen för lagen att spela klart den 13e omgången av årets upplaga av Allsvenskan. På lördag 1/7 spelar följande lag:

Malmö FF – AFC Eskilstuna (Odds: 1.80 – 7.00 – 13.00)
Sundsvall – Sirius (Odds: 3.00 – 3.25 – 2.38)
Halmstad – Elfsborg (Odds: 3.25 – 3.60 – 2.10)Inför matcherna ser vi ett lovande Malmö FF som går med stormsteg mot en ny allsvensk seger. Man har ett otroligt starkt lag och har nu under sommarfönstret värvat in ytterligare förstärkningar. Malmö kommer från två raka segrar mot starka lag som Jönköping Södra och AIK, medan Eskilstuna inte mäktat med en enda vinst i år med sitt facit på 8 förluster och 4 oavgjorda. Kan Eskilstuna skrälla med sin första vinst? Spela på Eskilstuna-vinst här!

Sirius har inlett säsongen starkt som nykomlingar och placerar sig nu på en 5e plats i tabellen. Man har gjort det bra och har vunnit och spelat oavgjort mot många starka lag. Just nu kommer man från två raka segrar och har siktet inställt mot högre höjder. Sundsvall går inte lika bra med sin 13e placering i tabellen och kommer in till matchen med tre raka allsvenska förluster. Kan vi se en jämn tillställning, där Sundsvall kan mäkta med åtminstone en poäng? Spela på matchen här!

Elfsborg var tidigare under säsongen i en turbulent miljö och både laget och tränaren Magnus Haglund var hårt kritiserade. De har nu ryckt upp sig och spelar med mer självförtroende, som nu lett dem till fyra vinster och en oavgjord på deras fem senaste matcher. Halmstad går desto tyngre med endast en vinst, tre oavgjorda och åtta förluster i Allsvenskan i år. En match där Elfsborg bör mäkta med tre poäng, men efter uppehåll och nu bortamatch kan allting hända. Spela på matchen här!

Den 13e omgången av Allsvenskan följs upp med resterande matcher under söndag- och måndagen. Säsongen börjar ta ordentlig fart och vi ser nu allt mer vilka lag som verkligen har chans till topplaceringar i tabellen. Följ utvecklingen av Allsvenskan och ta del av någon utav bonusarna nedan för bästa förutsättningar att bygga en stabil spelkassa under säsongen.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 Hemsidan är för närvarande inte i drift VisitReview
2 VisitReview
3 Ingen bonus för tillfället VisitReview
4 Ingen bonus just nu VisitReview
5 400 % upp till 400 kr VisitReview
6 500 % upp till 500 kr VisitReview
7 100 % upp till 1 000 krT & C Apply VisitReview
8 200 kr free bet VisitReview
9 300 % upp till 600 kr VisitReview
10 Upp till 500 kr extra VisitReview