Spelbonusar för SHL 2018

Gillar du betting på hockey och SHL? Då har vi riktigt bra alternativ för dig att erhålla. Här hämtar du de bästa spelbonusarna på marknaden, med fokus på just ishockey och SHL. Häng med i artikeln nedan och hämta den bästa bonusen för just dig!

Hämta din spelbonus för SHL

SHL är i full gång och det har nu spelats 13 omgångar, där vi fått se en hel del skrällar. Bland annat har Skellefteå och Växjö inlett väldigt svagt, som förvånar många. Det är två lag som verkligen ska vara med i toppen med tanke på deras speltrupper. Vi har även fått se en svag ineldning av Färjestad, som var förhandstippade att vinna SM-guldet. Många omgångar återstår och ingenting är säkert ännu, men det ger ändå en fingervisning.

Vill du spela på SHL via odds och betting kan vi rekommendera dig att erhålla en spelbonus som passar dig bra. Du kan välja mellan olika typer av spelbonusar, såsom insättningsbonusar, riskfria spel, gratisspel, odds boost eller liknande. Här kan du hämta alla möjliga bonustyper. Generellt kan du erhålla valfri spelbonus, då alla kommer vara lämpade för betting på SHL, men vissa spelbolag riktar än mer fokus på just hockey och SHL. Ett spelbolag som gör just detta är NordicBet och Unibet, som har stort fokus på den skandinaviska marknaden.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 VisitReview
2 VisitReview
3 Hemsidan är för närvarande inte i drift VisitReview
4 VisitReview
5 100 % upp till 1 000 kr VisitReview
6 VisitReview
7 100 % upp till 1 000 kr VisitReview