Hur fungerar insättningsbonusar för betting?

Ett bra sätt för att öka din bettingkassa är att utnyttja spelbolagens insättningsbonusar. Här går vi igenom hur det fungerar och listar de högsta insättningsbonusarna i september 2017.

När du gör en insättning kan du som en del av ett välkomstpaket ofta få så kallade insättningsbonusar för odds av spelbolagen. Detta medför att ditt insatta belopp kommer matchas med en bonus upp till ett visst belopp. Det kan till exempel innebära att en insättningsbonus som ger dig 100 % bonus upp till ett belopp om 1 000 kr kommer få 2 000 kr att spela för vid en insättning på 1 000 kr. Ditt belopp blir helt enkelt matchat av spelbolaget så du får mer att spela för. Det finns dock alltid ett tak för hur stor bonus du kan få, i detta exempel gör det ingen skillnad om du sätter in 1 000 kr eller 1 500 kr, den maximala bonusen du kommer få är ändå 1 000 kr extra.

Högsta insättningsbonusar september 2017

Nedan återfinns de högsta insättningsbonusarna som svenska spelare på odds kan ta del av i september månad 2017. Bonusarna listas i fallande ordning där högst bonus listas längst upp. Spana även in vilka villkor som gäller för dessa insättningsbonusar.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 Ingen bonus just nu Visit
2 400 % upp till 400 kr Visit
3 300 % upp till 600 kr Visit
4 25 % upp till 2 000 kr Visit
5 Hemsidan är för närvarande inte i drift Visit
6 100 % upp till 1 000 krT & C Apply Visit
7 Upp till 500 kr extra Visit
8 Ingen bonus just nu Visit
9 100 % upp till 1 200 kr Visit
10 Ingen bonus just nu Visit

Insättningsbonusar är den vanligaste välkomstbonusen bland spelbolagen idag. Det är svårt att säga exakt hur stor del av alla spelbolag som erbjuder detta men vår bedömning är att ca 80 % av alla spelbolag som har någon form av bonuserbjudande erbjuder en insättningsbonus.

Något du behöver tänka på när du använder en insättningsbonus är att kolla upp vilka omsättningsvillkor som gäller. I tabellen ovan har vi på ett så tydligt sätt vi kan försökt redogöra för detta. Försök alltid utnyttja bonusar som har så låga, eller enkla, omsättningskrav som bara möjligt. För höga omsättningsvillkor gör att det kan bli svårt att lyckas klara av dessa, och du riskerar då att du till slut förlorar dina pengar innan du lyckats uppnå kraven.