Recensioner av bettingsidor 2017

Innan du väljer ett nytt spelbolag är det fördelaktigt om du läser recensioner av bettingsidorna, detta för att försäkra dig om att bettingsidan passar dig och att du är väl införstådd i hur deras oddsbonus är upplagd när det kommer till villkor. Vi har sammanställt mängder av recensioner av spelbolag.

Rekommenderade bettingsidor 2017

Nedan listar vi några av de bettingsidor vi anser vara bäst när det kommer till odds och betting, både vad gäller spelupplevelse och oddsbonusar.

Rank Bolag Bonus Betyg Erbjudande Hämta
1 100 % upp till 1 000 kr
Omsättningskrav: 6x bonus
Lägsta odds: 1.75
Recension 1 000 kr till nya kunder HämtaRecension
2 300 % upp till 600 kr
Omsättningskrav: 6x bonus
Lägsta odds: 1.80
Recension 300 % insättningsbonus HämtaRecension
3

Recension HämtaRecension
4 100 % upp till 1 000 kr
Omsättningskrav: 8x bonus
Lägsta odds: 1.60
Recension 1 000 kr insättningsbonus HämtaRecension
5 400 % upp till 400 kr
Omsättningskrav: 8x bonus + insats
Lägsta odds: 2.00
Recension 400 % insättningsbonus HämtaRecension

Alla dessa sidor får av oss högsta betyg när det kommer till seriositet och användarupplevelse.

Varför läsa recensioner av bettingsidor?

Det viktigaste argumentet för att du bör titta igenom recensioner av bettingsidor innan du signar upp som ny kund är att du bör försäkra dig om att spelbolaget i fråga är seriöst. Så länge du väljer att spela hos ett spelbolag som funnits länge med ett välkänt varumärke är detta vanligtvis ingete problem, men det är vanligt att det öppnar upp nya bettingsidor där detta kan vara av större vikt. Att läsa på om bettingsidorna kan du exempel göra genom:

  • Läsa våra recensioner här på sidan. Vi har alltid som ambition att endast redovisa seriösa spelbolag här på oddsbonus24.se.
  • Googla och läs på hur bettingsidan behandlat andra kunder. Om ett spelbolag av någon anledning skulle ha ett dåligt kundbemötande kommer detta garanterat uppdagas genom att användare väljer att delge denna information på internet.
  • Välj endast svenska spelbolag. Med svenska spelbolag menar vi då sidor som finns på svenska och har en svensk kundtjänst. Att en sida finns på svenska är självklart ingen garanti för att ett spelbolag är seriöst, men vår erfarenhet är att de mindre seriösa aktörerna ofta är utländska som exempelvis inte har någon svensk support.