Premier League omgång 13 bästa odds

Vi har nu nått den 13:e omgången av Premier League och det är solklart vilka som är hetast i ligan. Hur tror du vidare utveckling ser ut? Kan något utav lagen haka på Manchester City i toppen?

Bästa odds och bonusar för Premier League

Premier League är som alla vet en av världens mest populära fotbollsligor. Det har inte blivit mindre intresse när en mängd storstjärnor numera spelar i ligan. Inte nog med det, så har även Zlatan kommit tillbaka, vilket är en dragkraft i sig. Just Manchester United har väl inte överpresterat, men samtidigt hållit en förhållandevis bra nivå. Man har lidit av en del långtidsskador, vilket har synts tydligt i deras spel.

I övrigt har vi klubbar som Liverpool, Tottenham, Chelsea med flera, som alla presterar bra på planen. Det är dock Manchester City som verkligen kopplat ett starkt grepp om serieledningen, och visst talar allt för att de går hela vägen. Det finns inget lag i ligan som kan mäta sig med dem just nu, men fotboll är fotboll och allt kan hända framgent. Det kommer täta spelscheman, framförallt kring jul och nyår, som kan ställa till med stora problem för alla klubbar.

Är du intresserad av att spela på några utav matcherna i ligan via betting? Då skall du söka de bästa oddsen och de bästa oddsbonusarna som finns att ta del av. Det enda du behöver göra är att göra en snabb genomgång av våra recensioner och sammanställningar för att hitta den bästa spelsajten just för dig. Nedan följer ett antal spelbolag som har både bra odds, utbud och odds bonusar att ta del av.

Rank Casino Bonus Rating Visit
1 100 % upp till 1 000 kr VisitReview
2 500 % upp till 500 kr VisitReview
3 100 % upp till 1 500 kr VisitReview
4 100 % upp till 1 200 kr VisitReview
5 100 % upp till 1 000 kr VisitReview
6 Ingen bonus just nu VisitReview
7 200 kr riskfritt spel VisitReview
8 400 % upp till 400 kr VisitReview
9 1 000 kr free bets VisitReview
10 200 % upp till 2 000 kr VisitReview